Defender dnes cca 12:50 při vjezdu do Hlučína směrem od Darkovic... tuhle Astru prostě nejde přehlédnout ten zadní OPC nárazník vypadá exkluzivně A pak 14:15 v Hlučíně černý kombík Vauxhall znaky + logo OPC na deřích kufru... Já seděl v P.T. Cruiseru kterého taky nejde přehlídnou ale není to Opel a už vůbec né Astra
Dnes před desátou hodinou byla před Lidlem v Boskovicích spatřena stříbrná Astra a člen Karlos.77 byl viděn i v Lidlu - vybral si lepší frontu u pokladen...
Čaute nevím kam to napsat, ale chci si objednat samolepku s logem a nevím jak. Nikde to není detailně popsané co se týče čísla účtu atd...
Díky za odpověď
Muna: Kura to jses nemohl stavit, jsem sedel v aute a cekal na manzelku.
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Dnes malej výlet .Hamr na jezeře,Doksy,Mácháč,Bělá pod Bezdězem,Turnov,Železný Brod, Harrachov.Mraky aster ale čísla nestíhám,jen v Železném Brodě značka začínající 3T(pěkně špinavá )) UMEJT !)) dál číslo nevím.Jinak v Hamru na jezeře voda humus.Nedoporučuju!
Na dovolené v Jižních Čechách jsme potkali u zříceniny Choustník člena Astrácké bandy " Peťule mi cestou říkala,že toho kluka už někde viděla "
Nooo a v Písku jsem potkal sám sebe
Naposledy upravil(a) Capone dne 25 srp 2009, 17:58, celkem upraveno 1 x.
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
dal jsem mu info leták za auto,když jsme se doplazili k autu,byl vrácen " na mém autě " s tímto popiskem
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"