Jaky servis?
Jaky servis?
Chtel bych nechat zkontrolovat cely auto jestli je OK a jestli neni nahodou potreba vymenit rozvody a dalsi potrebne veci...
Muzete mi poradit nejaky servis co se zameruje na Opel Astra? Ma cenu jet do orig. servisu nebo nekde je jeste nekdo sikovny a levnejsi?
Diky za radu
Muzete mi poradit nejaky servis co se zameruje na Opel Astra? Ma cenu jet do orig. servisu nebo nekde je jeste nekdo sikovny a levnejsi?
Diky za radu
- Reklama
Re: Jaky servis?
Nema. Jestli bydlis nekde pobliz Prahy nebo v Praze, muzu se zeptat kamose, co se mi stara o autak. Neni to zadnej bridil a vse vyjde min. o 1/3 levnejc nez v nakym aut. servisu.AleZ píše:Ma cenu jet do orig. servisu nebo nekde je jeste nekdo sikovny a levnejsi?
--- Astra G '98 1.4 16V ---
No kdyz opravil znamymu rozvody na 1.2 HTP, ktery predtim v autorizaku zkurvili a vymlouvali se na to, ze nastavit 3valec je uplne neco jinyho a tezsiho (coz je asi pravda), tak mu v tom vcelku verim.
V AS jak to ma vic jak 4 srouby a jednu jednoduse odpojitelnou svorku, tak si nevedi rady. A pokud jo, tak si za to nechaj sakra dobre zaplatit.
V AS jak to ma vic jak 4 srouby a jednu jednoduse odpojitelnou svorku, tak si nevedi rady. A pokud jo, tak si za to nechaj sakra dobre zaplatit.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
Re: Jaky servis?
Dik za nabidku pravdepodobne ji vyuziji,jelikoz jsem z prahy ... posli nejaky kontakt do souk. zpravy, diky. Bohuzel s predeslou astrou mam pouze negativni zkusenosti s orig. Opel servisem... pamatuji si tak asi pred rokem nejak spatne strikali ostrikovace oken, tak jsem myslel ze ot banalita a zajel do opel servisu... tam mi rekli ze to za par hodin zpravi atd, na cenu jsem se ani neptal az jsem se tam vratil, tak mi rekli ze museli vymenit nejaky moturek nebo co a celkova castka s praci atd... byla 6800,- ... jsem malem dostal infarkLuky píše:Nema. Jestli bydlis nekde pobliz Prahy nebo v Praze, muzu se zeptat kamose, co se mi stara o autak. Neni to zadnej bridil a vse vyjde min. o 1/3 levnejc nez v nakym aut. servisu.AleZ píše:Ma cenu jet do orig. servisu nebo nekde je jeste nekdo sikovny a levnejsi?
Servisni knizku samozrejmne mam... byla v nemecku na orig kontrole kazdych 30km.. akorat nic o novych rozvodech tam nemuzu najit.