Matysova ŽIRAFA
Matysova ŽIRAFA
Ahojky všichni. V pátek jsem se přidal k vám a pořídil si svůj sen a to Zafiru 2.2 DTi. Je to už můj pátý Opel, doufám, že ani ona mě nesklame. Přidávám nějakou fotku, zatím jen z inzerátu, později přidám vlastní.
Matysova Žirafka 2,2 DTi, 2003
diag. OP-COM.CZ, VAG-COM.CZ
- Reklama
Re: Matysova ŽIRAFA
Tak pěkně vítej. A ať se Ti tady s námi líbí.
Koukám že se nám Žirafky pěkně množí.
Máš ji holku krásnou...že by OPC. Tak ať dobře slouží a mnoho šťastných kilometrů.
Koukám že se nám Žirafky pěkně množí.
Máš ji holku krásnou...že by OPC. Tak ať dobře slouží a mnoho šťastných kilometrů.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
dneska se tady nějak roztrhl pytel s těma Záfama tož vitaj mezi nama, přihoď potom nějaký podrobnější popis, výbava, úpravy, plánované úpravy apod., máš moc pěkné auto
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- kabrioletak
Velice krásná,ještě hezký kola na léto a to bude pokoukáníčko co se mě ale trošičku nelíbí,že dávájí ten jeden plast klimy do barvy vozu.Kdyby byl celý tunel s panelem tak budiš,ale jen jeden díl to mě moc neladí oku.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Výbava je elegance, takže el.všechna okna a zrcátka, vnitřní se samozatmavováním, centrál na DO, digi. klima, ABS, ESP, nastavitelný volant ve dvou směrech,CDR 500, 8x repro, palubní počítač, tempomat, výškově stavitelné sedadlo řidiče i spolujezdce, kotouče v předu i vzadu, 4x airbag, zásuvka 12V v kufru, hagusy, OPC packet včetně volantu ... už ani sám nevím
První z úprav budou Al. kola, chtěl bych origo OPC, pak nějakou stříšku, vše ukáže čas.
První z úprav budou Al. kola, chtěl bych origo OPC, pak nějakou stříšku, vše ukáže čas.
Moooc pěkné autíčko.Vítej mezi námi.No a co stojí taková krasavice?matys píše:Výbava je elegance, takže el.všechna okna a zrcátka, vnitřní se samozatmavováním, centrál na DO, digi. klima, ABS, ESP, nastavitelný volant ve dvou směrech,CDR 500, 8x repro, palubní počítač, tempomat, výškově stavitelné sedadlo řidiče i spolujezdce, kotouče v předu i vzadu, 4x airbag, zásuvka 12V v kufru, hagusy, OPC packet včetně volantu ... už ani sám nevím
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
velmy velka nadhera. len jedno tomu chyba 17" koleska sport to este a mas to jak ceresnu na kolacik a vitaj
Krásná, stříšku by mohl mít Cobein
JOCKERE díky za reklamu stříšku nemám ale sehnat snad ještě budu umět. Jinak zafira je moc hezká,a pokud bys chtěl opc kola tak jsem viděl totáně nabouranou zafiru OPC na autobazaru CRASH CAR v Loděnici před Berounem a v kufru měla originály OPC kola. Snad by je prodali zvlášť....
ASTRA LA VISTA
Díky za info. Cobeine, nemáš náhodou internetovou adresu na ten crash car? Včerá se mi podařilo dobře koupit zadní roletku v Benešově u Prahy. Takže teď jsou na řadě ty kola.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
za kolik jsi koupil tu roletku?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Koupil jsem ji za 2 200,- a je jak nová.
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
pekna zafca taku som chcel kupit aj ja, mozno neskor
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
matys: tož to je fakt dobrá cena
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
http://www.crash-cars.cz/index.asp?menu=638
Ta zafira tam je za 85tisíc. Na fotkách má plecháče ale v kufru jsou orig.alu kola.
Ta zafira tam je za 85tisíc. Na fotkách má plecháče ale v kufru jsou orig.alu kola.
ASTRA LA VISTA