zrychlení motoru x16szr
zrychlení motoru x16szr
co vy na něj..... projevuje se těch 55kW tak jak by mělo nebo je to línější než by mělo bejt?
tady jsou videa..... http://rapidshare.de/files/30308248/Nov ... _.rar.html
tady jsou videa..... http://rapidshare.de/files/30308248/Nov ... _.rar.html
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
tos točil ty? tak zaprvý obdivuju řidiče že to točí do červena když to nemá ohřátý a zadruhý by to chtělo si prohlídnout výkonový křivky aby zjistil že takhle točit to nemá smysl
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
no výkonová křivka mi říká že nej výkon je mezi 4000 a 5500ot a navideích je vidět že řadim v 6000 jenom na jednom videu šla 1 do omezovačeVojta píše:tos točil ty? tak zaprvý obdivuju řidiče že to točí do červena když to nemá ohřátý a zadruhý by to chtělo si prohlídnout výkonový křivky aby zjistil že takhle točit to nemá smysl
To ti sviti kontrolka bagu, nebo co tam mas za blbost?manli2 píše:no výkonová křivka mi říká že nej výkon je mezi 4000 a 5500ot a navideích je vidět že řadim v 6000 jenom na jednom videu šla 1 do omezovače
Jinak ma ale Vojta recht, takhle to tocit za studena neni moc dobry.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
no a točit 1 do omezovače je snad největší pí*ovina toč max do těch 5500 a užívej si výkonumanli2 píše:no výkonová křivka mi říká že nej výkon je mezi 4000 a 5500ot a navideích je vidět že řadim v 6000 jenom na jednom videu šla 1 do omezovačeVojta píše:tos točil ty? tak zaprvý obdivuju řidiče že to točí do červena když to nemá ohřátý a zadruhý by to chtělo si prohlídnout výkonový křivky aby zjistil že takhle točit to nemá smysl
jo pytle svítěj.... svorkovnice je spravená prej už stačí navštívit opla) jinak to auto mělo za sebou 20km a ručička byla nad těma 2 čárkama, na dalších videích už je na 80.... ¨moje auto neudrží teplotu když jedu za kamionem dýl a jen tak ho lechtám při 2000ot.... termostat udělal opět pápá po 10000kmLuky píše:To ti sviti kontrolka bagu, nebo co tam mas za blbost?manli2 píše:no výkonová křivka mi říká že nej výkon je mezi 4000 a 5500ot a navideích je vidět že řadim v 6000 jenom na jednom videu šla 1 do omezovače
Jinak ma ale Vojta recht, takhle to tocit za studena neni moc dobry.
mě zase nejde zvukTOMHAJ píše:tak jsem to vyzvednul,rozbalil a jde mi jen zvuk...skoda,prdim na to,jedine to zaslat rovnou rozbalene na mejl...hajkins@seznam.czmanli2 píše:posílám... za pár minut ti přijde link