zadny stierac nejde a nie je to asi v poistke
zadny stierac nejde a nie je to asi v poistke
... nejde mi zadny stierac, ked ho chcem zapnut, tak mi preklikne kontrolka na gombiku vyhrievania zadneho okna a nic.
Otvoril som poistkovu skrinu a to usporiadanie poistiek je ine ako v manualy. Presiel som vsetky ale nanasiel som ziadnu poskodenu/spalenu. Postka na zadny stierac by mala byt zlta (20 A).
Prilozil som fotku usporiadania poistiek, ktore mam.
Viete mi niekto poradit? V com inom moze byt problem?
Dakujem vopred
Astra 1.6i X16SZR, 55kW
- Reklama
Re: zadny stierac nejde a nie je to asi v poistke
Relátko ? Určitě k tomu nějaké je
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- denny
- Kontaktovat uživatele:
No tento problém jsme tu probírali asi 1000x.Máš popraskané vodiče v průchodce mezi střechou a zadními dveřmi
Pojistka na pozici 14 (pozice máš očíslované), nebo relé zadního stěrače. Což je třetí relé zleva v horní řadě.
END
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Má dráty KO,vždyť píše,že mu problikne kontrolka vyhřívání okna.
To je tak, když nečtu pořádně... Jj, Denny má jako vždy pravdu a já se omlouvám, že píšu nesmysly...
END
... takze zhodli ste sa, ze vodice su v prdeli. Kde su a ako sa to poriesi?
vdaka.
vdaka.
Astra 1.6i X16SZR, 55kW
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Nahoře vpravo-červené HLEDEJ.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Trochu ti pomůžu-třeba tady
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=6170
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=6170
jj, takze sa prebyjaju dva vodice - zadne ohrievanie a stierac.
Vdaka za radu, zajtra sa na to pozriem.
Jeda otazka. Ked to zaizolujem kvalitnou paskou, je nevyhnutne ist vymenit vodice kompletne?
Vdaka za radu, zajtra sa na to pozriem.
Jeda otazka. Ked to zaizolujem kvalitnou paskou, je nevyhnutne ist vymenit vodice kompletne?
Astra 1.6i X16SZR, 55kW
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Kvalitně zaizoluj,možná,že ale budeš muset některé části vyměnit.
Pokud bude jen porušená izolace, tak pořádně přeizolovat, pokud bude už vodič nalomenej nebo zlomenej, tak zapájet a zaizolovat smršťovací bužírkou, ale jelikož v místě nalomení či zlomu budou vodiče už zaoxidované a nepůjde to moc pájet, nezbyde ti než kus vyměnit. (To jen ze zkušeností)
END
Caute,
takze pozrel som to a katastrofa. Asi tak 3 vodice - cierny, modry a hnedy su uplne preseknute a ostatne nacate.
Volal som s dobrym mechanikom a vravel, ze tieto zvazky je problem objednat, zrejme to trva dlho (robim vo fabrike kde sa kablove zvazky do aut vyrabaju).
Takze on to robi tak, ze vystrihne kusok z vodica a nadpajkuje a no problem. Ked to nadpajkuje tam kde sa stym neohyba, tak by to nemal byt problem podla mna.
Vo stvrtok to idem urobit.
Chlapi, dakujem a budem reportovat!
J
takze pozrel som to a katastrofa. Asi tak 3 vodice - cierny, modry a hnedy su uplne preseknute a ostatne nacate.
Volal som s dobrym mechanikom a vravel, ze tieto zvazky je problem objednat, zrejme to trva dlho (robim vo fabrike kde sa kablove zvazky do aut vyrabaju).
Takze on to robi tak, ze vystrihne kusok z vodica a nadpajkuje a no problem. Ked to nadpajkuje tam kde sa stym neohyba, tak by to nemal byt problem podla mna.
Vo stvrtok to idem urobit.
Chlapi, dakujem a budem reportovat!
J
Astra 1.6i X16SZR, 55kW
Ahojte
Takze vodice su nadpajkovane. Mechanik mi hovoril, ze take hrube vodice ako su na Astre us teraz v novych autach nie su. Znizovanie nakladov ma za nasledok nekvalitu. Smial sa, ze o robotu sa neboji. Dnes vraj tiez riesil jeden z vnutra poskodeny vodic na Renaulte. Vraj katastrofa.
Vdaka za rady!
Takze vodice su nadpajkovane. Mechanik mi hovoril, ze take hrube vodice ako su na Astre us teraz v novych autach nie su. Znizovanie nakladov ma za nasledok nekvalitu. Smial sa, ze o robotu sa neboji. Dnes vraj tiez riesil jeden z vnutra poskodeny vodic na Renaulte. Vraj katastrofa.
Vdaka za rady!
Astra 1.6i X16SZR, 55kW