-= Z22SE ex Caravan / new 3dv. CC =- (up str.9)
Re: -= Bílý Tesák Z22SE Caravan =- (up str.5)
vrrr
Tak hlavně ať slouží
Tak hlavně ať slouží
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
2 Jocker: Astra H neni nadauto
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
jooj ještě že jsi to neprodával tady na foru, se svou astrou jsem sice maximálně spokojený a přirostla mi k srdci, aaale kombík s motorem 2.2benzín, tak to by pro mne bylo hodně velké pokušení Jinak ta kokta je krásná, tak at slouží.
škoda máro tak at kokta slouží a doufám že na nás nezapomeneš
-
- Kontaktovat uživatele:
tesak bol skokrat krajsi jak skoda no skoda toho ale nech sluzi
@all: díky všem! Samo že na fóru se budu vyskytovat i nadále abych sledoval vývoj Vašich pěkných mazlíků. Zapomenout se nedá
@Jocker: rozhodla dobrá cena a stav auta. 1,9CDTI 110kW jsem prostě v mé cenové hladině nesehnal (Astra, Vectra) aby bylo vše jak jsem chtěl. U Škody to nebylo o moc lepší, ale když se objevila tahle kokta neváhal jsem. Ruku na srdce - svezení je v obojím "bez závodního nasazení" skoro to samé. Navíc se osobně nebráním střídat značky a udělat si vlastní přehled (třeba Forda už si asi znovu nekoupím - svezení perfektní, ale rez je všude - k tomu ze zkušeností známých TDCI+česká nafta=smrt)
@Hribek: inzerce nakonec ani neproběhla, protože to byla vcelku rychlá akce. Navíc ani nechci zapírat, že to takhle bylo maximálně pohodlné (i když za cenu finanční ztráty).
@Jocker: rozhodla dobrá cena a stav auta. 1,9CDTI 110kW jsem prostě v mé cenové hladině nesehnal (Astra, Vectra) aby bylo vše jak jsem chtěl. U Škody to nebylo o moc lepší, ale když se objevila tahle kokta neváhal jsem. Ruku na srdce - svezení je v obojím "bez závodního nasazení" skoro to samé. Navíc se osobně nebráním střídat značky a udělat si vlastní přehled (třeba Forda už si asi znovu nekoupím - svezení perfektní, ale rez je všude - k tomu ze zkušeností známých TDCI+česká nafta=smrt)
@Hribek: inzerce nakonec ani neproběhla, protože to byla vcelku rychlá akce. Navíc ani nechci zapírat, že to takhle bylo maximálně pohodlné (i když za cenu finanční ztráty).
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Za kolik sla pokud to neni tajny? Ja bych skodu nebral z jedinyho duvodu a to ze bydlim na sidlisti a vidim jak maj vsechny fabky i oktavky pekne vylamany zamky, bez garaze blby no...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Z22SE: Chlape, tak spoustu km v pohodě a bez problémů. Pěknej mazlík. Ale vřele doporučuju kvalitní zabezpečovačku, je to jedno z nejkradenějších aut v ČR... Samozřejmě Ti přeju ať tyto statistiky nikdy nerozšíříš.
END
Tak oktávku máš hezkou s dobrým motorem a to jsi ji ještě neladil.... Gratuluji.
ASTRA LA VISTA
@Cobein, Trdlo: Moc díkes Koktu ani moc "tunit" nebudu, s Astrou jsem se vyřádil až dost , čeká mě maximálně tempomat (to byla jedna z mých podmínek, ale zde jde velmi snadno dodělat) a fólie na přední okna... to musí stačit...
Jinak jsem si vědom, že tato značka je hodně "v oblibě" a tak nějaké zabezpečení určitě bude a hlavně oproti Astře již mám i havarijní pojištění (včetně krádeže). Výkupní cena byla dohodou, tak nebudu čeřit vodu...
Jinak jsem si vědom, že tato značka je hodně "v oblibě" a tak nějaké zabezpečení určitě bude a hlavně oproti Astře již mám i havarijní pojištění (včetně krádeže). Výkupní cena byla dohodou, tak nebudu čeřit vodu...
- woodoo
- Kontaktovat uživatele:
motor sis vybral dobře, ten jede výborně, je fakt že si veme víc než 66kw a turbo odchází taky dříve ale je to fakt krasavice a za to svezení to stojí.... jinak tempomat jsem si dodělával na pašíku taky, naletovat 5 drátků, páčka, aktivace přez VAG a tempomatuješ... práce na půl hoďky....na aukru jsem koupil páčku z A6 za 500,-i s kabelem ...výhoda je že tam tempomat dáš z X koncernů je to stejný a nový i s kabelem stojí litr.. oproti astře dobrý.... přeji mnoho km bez nehody..a to zabezpečení pořiď co nejdříve už jsem takhle o auto opuchnul a nic příjemnýho i když to máš pojištěný....
Alu Borbet A, ABS, 4xAirBag, AC Klima, Kůže, sníženo, coupe nárazník, USA budíky a 5.té dveře.....
Čalounění sedadel do Kůže
!!!!Air-Brush!!!!
http://www.woo-doo.eu/
- Hlasuj : https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=15004
Tak Asťa má od pátku nového majitele....
Snad mu bude dobře sloužit jako mě
Snad mu bude dobře sloužit jako mě
A co ty sis koupil / koupíš ?
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981