Tak mám první 3 body a 2500kč pokutu
Tak mám první 3 body a 2500kč pokutu
To si tak jedu do Liberce serpentýnama za kokotem co se bojí cca 20km/hod... tak ho začnu hned za serpentýnama předjíždět a ten debil mi začal zrychlovat... před obcí kunratice...
Měl jsem tři možnosti...
1/ přibrzdit a opět se zařadit a ohrozit toho maníka co začal předjíždět zároveň se mnou...
2/ šlápnout na to víc a po zařazení zběsile dobržďovat na ceduli a ohrozit předjížděného...
3/ prostě plynule předjet a potom rozumně zpomalit, bohužel to vyšlo až do obce...
Naměřeno mi bylo 73km/hod...
A teď mi řekněte, kdo je debil...
Měl jsem tři možnosti...
1/ přibrzdit a opět se zařadit a ohrozit toho maníka co začal předjíždět zároveň se mnou...
2/ šlápnout na to víc a po zařazení zběsile dobržďovat na ceduli a ohrozit předjížděného...
3/ prostě plynule předjet a potom rozumně zpomalit, bohužel to vyšlo až do obce...
Naměřeno mi bylo 73km/hod...
A teď mi řekněte, kdo je debil...
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
vcera se mi stalo to samy, ve meste, ale nastesti nikde nikdo ale jel sem max. 60. je to o nahode
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Naopak policajt rekl ze by to v pohode nechal za kilo... jenze snazivej trouba u radaru by si to nenechal vysvetlit... ten si jen dela carky do spravniho rizeni...AstraDTI píše:Debilove jsou ty policajti (ze si to nenechali vysvetlit) i ten predjizdenej - teda aspon podle me. Proto i ted predjizdim na plnej plyn a pak to zahamtnu zpet na povolenou rychlost. Nebudu predjizdet nekoho kdo jede 85 devadesatkou, ze ... to by moc bezpecny nebylo.
Jeste premyslim ze bych nevyzvedl predvolani... a cekal na promlceni...
Ja to totiz jeste neplatil ani body nemam to mi na miste dat nemohli...
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jediny reseni....Pleshoun píše:Naopak policajt rekl ze by to v pohode nechal za kilo... jenze snazivej trouba u radaru by si to nenechal vysvetlit... ten si jen dela carky do spravniho rizeni...AstraDTI píše:Debilove jsou ty policajti (ze si to nenechali vysvetlit) i ten predjizdenej - teda aspon podle me. Proto i ted predjizdim na plnej plyn a pak to zahamtnu zpet na povolenou rychlost. Nebudu predjizdet nekoho kdo jede 85 devadesatkou, ze ... to by moc bezpecny nebylo.
Jeste premyslim ze bych nevyzvedl predvolani... a cekal na promlceni...
Ja to totiz jeste neplatil ani body nemam to mi na miste dat nemohli...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jooo hold je to pech.... ale máš štěstí, že si nenarazil na toho u radaru.... Ten by ti na místě řekl, že si ho nemusel předjíždět
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No jestli to po predjizdeni zahamtnes, tak.... si o tom pokecame zitraAstraDTI píše:Debilove jsou ty policajti (ze si to nenechali vysvetlit) i ten predjizdenej - teda aspon podle me. Proto i ted predjizdim na plnej plyn a pak to zahamtnu zpet na povolenou rychlost. Nebudu predjizdet nekoho kdo jede 85 devadesatkou, ze ... to by moc bezpecny nebylo.
Mimochodem v zakone je to, ze bys mel predjizdet, kdyz nemuzes ohrozit ostatni.
Schvalne jsem to zkusil: Fabie 40km/h, cca 3km dlouha rovina (ale ve vesnici), predjizdim ho 50km/h. No kdybych se na to nevysral, tak me trefi celne ten manik, co vyjel od naproti ty 3km dal...
Co z toho vyplyva? (aspon pro me) Seru na ne, budu si jezdit pohodove jako predtim. Howg.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
Tam hlavně šlo podle mě o to, že když si předjíždel, tak ten před tebou neměl začít zrychlovat .... Normální člověk si nechá tu rychlost, jakou má a pak až ho někdo předjede, tak pak teprve začít např. zrychlovat Aspoň tedy já to tak dělám, že uvolňuji místo rychlejším a nedávám si s nimi závod
Něco jiného je začít zrychlovat, když tě nikdo nepředjíždí a když jsi předjížděn
Něco jiného je začít zrychlovat, když tě nikdo nepředjíždí a když jsi předjížděn
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
Pokutovat by měli toho co schválně zrychlí a znemožní předjetí, jenže to cajty nezajímá.... oni mají svou krabičku s číslíčkama a to je proně směrodatný......určitě musel vidět, proč došlo k tomuto přestupku, tak měli opálkovat toho courala, ale stím bohužel nic nenaděláme..... oni jsou totiž svatí a jezdí, tak jak zákon nařizuje.....
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
A ne jen on.....SyncMaster píše:Jako MR. POLICEJNI PREZIDENTOťas píše:oni jsou totiž svatí a jezdí, tak jak zákon nařizuje.....
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
No problém je mimo jiné v tom (kdo to tamzná ví o čem mluvím) že je to tam nejprve rovinka potom zatáčka a za ní hned za obcí stavěj... Ti co staví toho co udělal tu prasárnu prostě nevidí a ti co měří ty zase nezajímá nic jiného než radar...
On je problém spíše v systému jako takovém než v policajtech (nemluvím o městských to je verbež)... oni stavěli jen to co jelo šedesát a více...
Problém je, že rychlost kterou mi naměřili je daná a stejně tak je daná sankce za tu rychlost... mám takový dojem, že vyjádření k přestupku jsem na ten papír psal jen proto, aby i na druhé straně něco bylo...
On je problém spíše v systému jako takovém než v policajtech (nemluvím o městských to je verbež)... oni stavěli jen to co jelo šedesát a více...
Problém je, že rychlost kterou mi naměřili je daná a stejně tak je daná sankce za tu rychlost... mám takový dojem, že vyjádření k přestupku jsem na ten papír psal jen proto, aby i na druhé straně něco bylo...