GPS navigace - vše o tomto tématu
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: GPS navigace - vše o tomto tématu
DJ.Radim: Alespon zarobis.
Jinak pokud odvalite SW v GPS je to jen software a na inetu se ho vali tuny. Ale chce to jen trosku vedet co delate.
Jinak pokud odvalite SW v GPS je to jen software a na inetu se ho vali tuny. Ale chce to jen trosku vedet co delate.
- Reklama
Jo,softwaru je na netu hodně,ale jak se zablokuje,tak ho tam nedostaneš ani za boha...Je to spíše na upgrade nebo downgrade,když je navigace funkční...Ale po 3letech praxe 4hodiny a už zase funguje
-
- Kontaktovat uživatele:
Porad je to SW nic vic A SW pisou lidi a lidi prisli na to jak to obejit. Ty to taky nejak delas, takze asi neresitelne to neni
Neřešitelné ne,ale je to o dlouhodobé praxi...Já už vím asi o každé navigaci na trhu,jak se chová,skryté funkce,různé programy do PC apd...Bez toho se nehneš a naučit se to je jen o času a myšlení...Potom si člověk řekne dvě kila za hodinu a člověk se na něj dívá jak na vola,jestli jsem se nezbláznil...
Mas pravdu Radime, nekdy dokazi byt lide misto vdecnosti nevdecni .
Ted po vetsi odmlce znovu poradne testnu garmina na delsi streku, tak jsem zvedav jak se pochlapi.
Ted po vetsi odmlce znovu poradne testnu garmina na delsi streku, tak jsem zvedav jak se pochlapi.
Ani vlastne nevim, budu to mit pujcene az zitra, tak se necham prekvapit.
-
tak mamsygic v N85 a je to parada..muzu jen doporučit na to že je to v telefonu tak se jim to povedlo...a je to gratis
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
Tak jsem stastne dojel s garminem 250W bylo tam topo czech 2pro. Musim se priznat, ze jsem zmenil nazor po najeti cca 500km po nasich cestach/necestach jsem s nim nemel zadny problem, dokonce se mi nejake vecicky dost libili, i kdyz neco mi zase chybelo. No jo no nikdy neni nic idealni, ale to je vzdy a se vsim.Dj.radim píše:S jakou mapou jedeš?
Topo Czech 2 máš pár měsíců novou mapu,tak to podle toho musí i vypadat My ted jezdíme na City Navigator Europe NT 2010 a ta mapa nemá konkurenci.Je už pro rok 2010 a po cca 15 000km paráda Garmin se svými mapami nemá konkurenci a jestli budou pokračovat,jak pokračujou,tak nikdy mít nebudou...Kdysi IGO bylo lepší,ale to už je jinak...
A hlavně je to udělané jak pro trotla,takže to zvládne ovládat úplně každý...Já si sice porádím sevším,jelikož jsem mladý,ale když jsem dostal do ruky nový Sony Ericsson,tak jsem byl půl hodiny v p*deli a nevěděl co To s Garminem se nestane ani volovi...
A hlavně je to udělané jak pro trotla,takže to zvládne ovládat úplně každý...Já si sice porádím sevším,jelikož jsem mladý,ale když jsem dostal do ruky nový Sony Ericsson,tak jsem byl půl hodiny v p*deli a nevěděl co To s Garminem se nestane ani volovi...
Abych se priznal, co se mi nejvic na garminu libi jsou ty jeho TOPO mapy, jedna mapa na vsechno jak pesi/cyklo turistiku tak i auto. Mam garmina v PDA, ale tam je to nejaky lenoch a neni to to prave orechove, jednoucelovka je v tomto pripade opravdu o necem jinem.
No ja bych si to ovladani dokazal predstavit jeste trochu vic propracovane a ocenil bych vic voleb k nastaveni vzhledu, ale chapu, ze to je delane pro co nejvetsi jednoduchost. Kazda navigace ma sva negativa a pozitiva a garmin je suprovy v tech jeho podrobnych mapach a to nejen turistickych , ale klidne i namornich pokud treba nekdo vymeni na dovolene auto za motorovy clun , coz je fakt uzasne to nikdo jiny nedokaze.
Igo me loni v Bosne pekne vypeklo, prijel jsem do nejakeho mensiho mesta na jihu zeme a najednou jsem byl bez silnice a pritom tam byla sama krizovatka a ja nevedel kam jet. Ale pak uz to docela slo, totoma jsem ani nezkousel, ten by tam byl totalne mimo. Skoda, ze jsem v te dobe neml garmina s TOPO Adria to by asi byl mazec .
No ja bych si to ovladani dokazal predstavit jeste trochu vic propracovane a ocenil bych vic voleb k nastaveni vzhledu, ale chapu, ze to je delane pro co nejvetsi jednoduchost. Kazda navigace ma sva negativa a pozitiva a garmin je suprovy v tech jeho podrobnych mapach a to nejen turistickych , ale klidne i namornich pokud treba nekdo vymeni na dovolene auto za motorovy clun , coz je fakt uzasne to nikdo jiny nedokaze.
Igo me loni v Bosne pekne vypeklo, prijel jsem do nejakeho mensiho mesta na jihu zeme a najednou jsem byl bez silnice a pritom tam byla sama krizovatka a ja nevedel kam jet. Ale pak uz to docela slo, totoma jsem ani nezkousel, ten by tam byl totalne mimo. Skoda, ze jsem v te dobe neml garmina s TOPO Adria to by asi byl mazec .
Tak i já jsem si pořídil tu krabičku,a jelikož mi stačí jednoduché a účelné zařízení a navíc se v tom moc neorientuji,jsem pořídil Garmin Nüvi 255W s mapami CN Europe NT 2010.10all deluxe,Atlas Czech 8NT,TOPO Czech 3Pro a Adresy ČR v.1,Základní mapa je WW Autoroute DEM Basemap NR 3.00 Snad budu spokoien
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Kolik si za ni dal?
Tyjo ono už je TOPO 3,jsem zaspal Jsem minulý rok našel kousek od baráku nějaké malinké jezírko,tak jsem se tam vydal s navigaci v ruce.Stojím přímo v tom bodě a koukám,kde to je? Šplápl jsem o půl metrů vedle a boty na vyhození Joo, TOPO mapa je good
Tyjo ono už je TOPO 3,jsem zaspal Jsem minulý rok našel kousek od baráku nějaké malinké jezírko,tak jsem se tam vydal s navigaci v ruce.Stojím přímo v tom bodě a koukám,kde to je? Šplápl jsem o půl metrů vedle a boty na vyhození Joo, TOPO mapa je good
Neví,jak kde stojí, 4.100
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
To se dá,když tam jsou tyhle mapy origo Za rok jak budeš potřebovat aktualizaci,tak se ozvi