Kde nejlépe ukostřit???
- Chronicles
Kde nejlépe ukostřit???
Čau!
Chystám se zapojit aktivní tubu do své astry caravan, plus kabel mám již bez problému natažený (dokonce se domnívám že lépe než je tu v mnohém návodu psáno) kam ale zapojit mínus??? Bez kvalitní kostry neni kvalitní zvuk.
Díky za radu!
Chystám se zapojit aktivní tubu do své astry caravan, plus kabel mám již bez problému natažený (dokonce se domnívám že lépe než je tu v mnohém návodu psáno) kam ale zapojit mínus??? Bez kvalitní kostry neni kvalitní zvuk.
Díky za radu!
- Reklama
Re: Kde nejlépe ukostřit???
Taky vepředu na baterii...
Co to je lépe než v mnohém návodu zde... Pouč nás.
Co to je lépe než v mnohém návodu zde... Pouč nás.
END
ja to ukostril o na taku hlupost, co je pod zadnym sedadlom. ale urcite je viac moznosti, kde, co a jak.
Astra G, r. v. 1998, 1,6 16V, tmavomodra metla, nalietane zatial 195 tisic
Diagnostika OP-COM, KE-okolie, Tatranska Lomnica
Diagnostika OP-COM, KE-okolie, Tatranska Lomnica
Presne tak, na minus baterky, nejlepš řešení ale celkem nákladné, rozeber boční kastlik v kufru a hledej nějaký šrouby (nebarvený, nelakovaný... prostě čistej kus železa )
historie: Opel Astra G Caravan, r.v. 1999, Motor X16XEL, 1,6 - 16V - 74kW - 101koníků;-)
nově: Zafira B, r.v. 2006, Motor Z18XER, 1,8 - 16V - 103kW - 140koníků;-)
nově: Zafira B, r.v. 2006, Motor Z18XER, 1,8 - 16V - 103kW - 140koníků;-)
-
- Kontaktovat uživatele:
daj to pod srob kde mas uchytene zadne pasy spodne ,
to aLL: A kto by tahal zas taky dlhy kábel naspet ku baterke
to aLL: A kto by tahal zas taky dlhy kábel naspet ku baterke
Brhy já vím, ale nedalo mi to nenapsat, když má plus tažený tak skvěle.
END
já mám ukostřeno u pravého zadního světla, byl tam jeden nelakovanej, ale už si nepamatuju, co tam drží
.....Opel Astra G 1,6 16V byla... ted mam Subaru impreza WRX combi 01rv s 06 tvari
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
ja to mam na zafire tiez niekde pri zadnom svetle ukostrene... ale nepamatam si ci to tam este je alebo potom pri zadnom pase.
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
mam to pod pravym zadnim pasem a jeste na plech orvany dokonale aby tam nebyla fakt barva ..
PS: trochu nechapu ze resi dokonaly kostreni a dokonaly tahani kabelu na + a - ale potom da do kufru TUBU co jen huci .... asi jsem debil ale to myslim ze na to huceni je fuk i kdyby to bylo napojeny na napajeni zarovicky na osvit kufru
PS: trochu nechapu ze resi dokonaly kostreni a dokonaly tahani kabelu na + a - ale potom da do kufru TUBU co jen huci .... asi jsem debil ale to myslim ze na to huceni je fuk i kdyby to bylo napojeny na napajeni zarovicky na osvit kufru
-
- Kontaktovat uživatele:
ja len nechapem ked ma tak skvele zapojeny + kabel ako nemoze vediet kam ma zapojit - kabel decibelydrag sux
- Chronicles
Všem kteří se mi snažili pomoci děkuji.........ostatním domnívám se že nejsme někde na chatu
abychom se museli kočkovat
+ kabel je vedený pod stěračovým plastem (možná že spíš krytem), dál potom k cirkulátoru vzduchu, bylo třeba udělat díru do plastu ale to je domnívám se pořád lepší než vrtat do plechu, no a pak samozřejmě prahem.
Nebylo to uplně snadný a proto nechci znovu táhnout stejnou cestou - kabel. Tuba bude určitě posilovat basy, hučet chceš-li kamaráde ale i tak v ní může praskat když máš něco špatně zapojeného, taky se tím ničí baterka....zkusim to dát na pásy.Zdarek
+ kabel je vedený pod stěračovým plastem (možná že spíš krytem), dál potom k cirkulátoru vzduchu, bylo třeba udělat díru do plastu ale to je domnívám se pořád lepší než vrtat do plechu, no a pak samozřejmě prahem.
Nebylo to uplně snadný a proto nechci znovu táhnout stejnou cestou - kabel. Tuba bude určitě posilovat basy, hučet chceš-li kamaráde ale i tak v ní může praskat když máš něco špatně zapojeného, taky se tím ničí baterka....zkusim to dát na pásy.Zdarek
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
jasny ... rozumime si .. proste tobe bude v pohode stacit poradne ukostrit na plech pod pasama barvu pryc a pekne kov na kov
v pohodě tahle vedený sem to měl na červený taky převzato od kolegů z ndrChronicles píše:Všem kteří se mi snažili pomoci děkuji.........ostatním domnívám se že nejsme někde na chatu
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Ukostři si to kde chceš,ale nejlepší to je na baterce!Já mám tažený dva plusový a 2 mínosový káble na baterku a úplně v poho bez nějakého vrtání atd,už jsem to tu popisoval.Praskání tí nezpůsobuje připojení zasíku a tuby k zesíku,ale může ti to dělat buď no name značka zes.,tuby atd.,linkovej kabel,linkovej výstup z no name rádia a kolikrát i buď nekvalitně vypálené CD s písničkama,nebo nekvalitní MP3 Beterku ti ničí každej silnější aparát v autě svím odběrem,pokud to chceš zmírnit,tak použij kapacitor!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda