Výměna airbagu ve volantu - návod
-
Re: Výměna airbagu ve volantu - návod
Zdavim vas chlapi, a mam jednu otazku kde sa da zohnat ten kryt airbagu? Na mojej zafire mi zahadne praskol a blbo to vyzera. V autorizaku mi povedali ze len komplet s airbagom. Ale ta vasa oprava sa mi velmi lubi tak ked mozem poprosit nejaky kontakt, alebo tip. Diky jerry m.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- Reklama
Ahoj,já mám tyto krytky na prodej.Cena 1200Kč kus...kdyžtak napiš Soukromou zprávu.Ahoj
No dnes som vymenil tu krytku. Ale ešte som tam nedal nity. Nemám tie kliešte. Nity mi tam ostali skoro cele, akurát hlavička je odbrúsená. Tak to je zatial na tom. Ale ta krytka tam nesedela ako tá origo
A aby to nebolo všetko, trošku som kvapol sekundovým na krytku tak teraz tam je taký menší flak ach jaj
A aby to nebolo všetko, trošku som kvapol sekundovým na krytku tak teraz tam je taký menší flak ach jaj
Chcem sa spýtať. Keď odvrtam tie nity, padnú do bagu a nebudem ich môcť vytiahnúť. Vadí ??
No já myslím že nevadí ale trochu odstrč ten pytel a nýtek ti vypadne. Neboj ten pytel se ti nerozvine.
ASTRA LA VISTA
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
nevadí, ale při jeho vystřelení bych tím nýtkem teda dostat nechtěl
je to jak píše Cobein, vytáhnout se to dá úplně v pohodě
je to jak píše Cobein, vytáhnout se to dá úplně v pohodě
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
No abych pravdu řekl nechtěl bych dostat ani tím pytlem i když v případě nehody je to asi lepší je tam mít v a hlavně je mít v pořádku. Tak mě napadá,co takhle udělat anketu zda je tady někdo z fóra kdo už tím pytlem dostal...?
ASTRA LA VISTA
Vyberiem ten nit v pohode aj ked už mám bag v novej krytke ???
To už asi ne,k. ašli na to ono to tam asi nevadí
ASTRA LA VISTA
No Renku, to bych se hádal, jak napsal už Mike, nechtěl bych pak tím nýtkem nedej bože dostat, při vystřelení pytle, když ho látka pylte dobře nabere, dostane úžasnou rychlost, a může teoreticky pak ten nýt fungovat jak kulka.... Vím hypotetická situace, šance jedna k milionu, že se to tak stane, ale je tam.
END
-
- Kontaktovat uživatele:
A to jsi jeste nevzpomel hypotetickou sanci, ze by ten nytek drncanim pri jizde predrel pytel.
V pytli jsou i origo otvory pro vypouštění vzduchu, po vystřelení je jak šutr, ale okamžitě se vyfukuje, takže malá dírka navíc od toho nýtu by nehrála roli.
END
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
to co jsi udělal bylo cvičně, teď na ostro, takže rozebrat a znovu a pořádně
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Lenže bag už asi nevytiahnem z krytky bez jej poškodenia.