INSP - lze zapnout?
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: INSP - lze zapnout?
Aha.. tak nic no 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Trdlo:
OK, takže když podržím "nulovač" a otočím klíčkem, mohlo by se to po 15000 zobrazit i když doteď se nic nezobrazovalo? Ono to smaže do defaultní hodnoty? Nebo pokud někdo nastavil nějakou "drsnou" hodnotu, tak to takto znovu vynuluju a budu moci zase čekat třeba na 200 000 KM ;o) coz tolik uz asi nenahrkám ;o)
OK, takže když podržím "nulovač" a otočím klíčkem, mohlo by se to po 15000 zobrazit i když doteď se nic nezobrazovalo? Ono to smaže do defaultní hodnoty? Nebo pokud někdo nastavil nějakou "drsnou" hodnotu, tak to takto znovu vynuluju a budu moci zase čekat třeba na 200 000 KM ;o) coz tolik uz asi nenahrkám ;o)
Opel Astra Carravan 2.0 DTI 16V - Y20DTH - r.v. 2003
Ne
Bude tam pořád hodnota,která je nastavená v ŘJ.Zajed si za někým,kdo má OP-COM nebo do Oplu na Tech 2 a nech si tam nastavit hodnotu kterou chceš.Potom vynuluj a jak ujedeš nastavenou hodnotu,tak se ti tam napíše INSP!Jinak to prostě neuděláš!Pochopeno?

Jasan, pochopeno, to jsem potřeboval vědět ... Není to až tak důležité, když půjdu na DIAG, snad to tak brzy nebude, tak bych si to nechal přenastavit ;o) Díky moc za Váš čas
-
- Kontaktovat uživatele:
A od kdy se tato hodnota ukládá v ŘJ ?? je to záležitost pouze budíků...Dj.radim píše: Bude tam pořád hodnota,která je nastavená v ŘJ.
Jinak je tady spousta lidí s noťasem kteří to umí, záleží odkať jsi..

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....

Frydex: máš pravdu, že je to otázka jen přístrojovky, ale nemáš pravdu, že to umí spousta lidí. Tohle umí až opcom a origo Tech2. Nevím jestli to umí Abcom, ale myslím, že ne, ten zvládal přepsat km, ale ne programovat servisní interval.
END
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
budu tipovat, podle přízvuku je z ValMezu 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Toto musim ze zkusenosti vyvratit...me to INSP strasne prudilo, tak jsem to vypnul (pridrzet cudlik a otocit klicem v zapalovani) a uz je to nejakych 50tkm a nezobrazuje se...zapinat to ale nechci, jezdim na prohlidky casteji, nez je zdravoTrdlo píše:Když to uděláš jen přes přístrojovku, po dalších najetých 15tis. se to samo ukáže znova.

www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
zeby? no ja ti verim, takze asi jo...

www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Jak se psalo, jsem z Val. Meziříčí, Frýdek není problém, přes něj jezdím často do OV, kolik za to chceš? ;o)Dj.radim píše:Odkud jsi?Bych ti to ošefoval ve Frýdku,jestli si odtud...
Jojo to já mám super Valašský přízvukMike.S píše:budu tipovat, podle přízvuku je z ValMezu