tak sorry no ja len ze u nas pred barakom ma jeden bielu octaviu a ma podobny zadny naraznik tak mi ju to pripomenulo no ( to vis zavidim jak dive prasa tak aspon silacke reci )
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Kazdy den ted jezdim z FM na Olesnou, to je smer Palkovice. Tak staci rict a muzem skecnout.
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Kukajz: Mno dneska asi uz ne, ale zitra tak kolem 10-11 hodiny.
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
dnes som videl pri MAkdonalde na Mladej Garde jednu zafiru taka divna tmava strieborna a mala na okne vzady cedulku s dvoma menami a v strede srdecko, vyzeralo to cele ako trosku vacsia spz ka niekto tu?
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Po druhé hodině na náměstí v Boskovicích, modrý HTB, černé fólie na bočním okýnku červená samolepka, profrčel víc jsem si nevšiml. ...někdo to tu takhle měl, myslím.
Zítra jedu na otočku do Neratovic za Lukassem..tak doufám, že budete venku a někoho potkám pojedu vrchem - Ova, OL - na Hradec a pak budu muset najít dálnicu směr Prágl..snad nebudu moc bloudit