automatické zamčení
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
automatické zamčení
zajímalo by mně, jestli by bylo možné dodělat tuto vychytávku, jde mi o to, že když odemknu auto a neotevřu žádné dveře do cca 20s, tak se zase zamkne, náš Roomie v hokně to umí, šlo by to nějak dodělat?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: automatické zamčení
a na vectre A to ide zavret tak to musi ist aj na astre
Hmm....
To by chcelo nejaký obvodík s časovačom, ktorý by trebárs sledoval spínače na dverách a ak sa nerozopnú do 20 s, tak by vygeneroval impulz na zamknutie.
To ma vedie k myšlienke, že by niekto vyrobil modul, k originál modulu, ktorý by skĺbil dohromady všetky tie funkcie, otvorenie , zavretie okien s diaľkovým ovládaním atď...
To by chcelo nejaký obvodík s časovačom, ktorý by trebárs sledoval spínače na dverách a ak sa nerozopnú do 20 s, tak by vygeneroval impulz na zamknutie.
To ma vedie k myšlienke, že by niekto vyrobil modul, k originál modulu, ktorý by skĺbil dohromady všetky tie funkcie, otvorenie , zavretie okien s diaľkovým ovládaním atď...
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
No mě by se spíš víc líbilo, kdyby se to zamklo samo tak 5 min. po vyndání klíčku z přístrojovky a zavření dveří u řidiče (vystoupení)
Jenomže to by asi nešlo udělat na 2 polohu, takže by se nespustil alarm a nedovřeli okna, ale kdo ví, RomanK je koumák
Jenomže to by asi nešlo udělat na 2 polohu, takže by se nespustil alarm a nedovřeli okna, ale kdo ví, RomanK je koumák
Mobil : 602318645
Já bych zase chtěl zamknutí při jízdě...
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
tato vychytavka je super pokial si nechas kluce v aute a zamkne sa ti auto mnohym sa to stalo uz neraz
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
ved to co pisete dokaze skoro kazdy alarm (samozrejme dodatocne montovany). ja to mam lebo som mal iba central. Takze samo sa mi auto zamkne ked neotvorim dvere, moze sa aj zamknut ked nastartujem ale to nemam aktivne, ked mam otvorene dvere blikaju mi vsetky smerovky
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
No newim, tohle je jedna z věcí, která mi na utě vadí. Mám to na fordu a nenase*e mne nic víc, než že něco dělám na autě a ono se mi furt samo zamyká...
Další věc, že nedokáže identifikovat klíč v zapalování, takže přijedu domů, couvnu do garáže, vypnu klíče ale nechám je ve spínačce, začnu něco dělat a cvak... Ještě že mám několik klíčů...
Další věc, že nedokáže identifikovat klíč v zapalování, takže přijedu domů, couvnu do garáže, vypnu klíče ale nechám je ve spínačce, začnu něco dělat a cvak... Ještě že mám několik klíčů...
END
Si kup grande punto. Naštěstí ta bejkárna šla vyřadit z provozu.Jocker píše:Já bych zase chtěl zamknutí při jízdě...
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Proč grande punto
- Luboš X17DTL
A až si dáš klíče na sedadlo a cvak, máš vystaráno. V eFku jsem měl dodělávanou dálku od Jablotronu a nezapojený kufr. Jednou jsem zastavil před hasičárnou, odemkl auto, otevřel kufr, položil klíče dovnitř, hodil sorbent do kufru, zavřel a v tom cvak a bylo po pi.i. Než mi tchán dovezl rezervní klíče, za kouli jsem měl uvázaného džípa od hasišů a čekali jsme, kdy jim to písknou
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
- Luboš X17DTL
Bo to se za jízdy zamyká i když nechceš.Jocker píše:Proč grande punto
To máš jak v manželství, taky si můžeš vrznout i když se ti nechce.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Protože ho teď kolega koupil a byla to jedna z prvních věcí co jsme deaktivovali. Naštěstí to šlo přes menu.Jocker píše:Proč grande punto
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
minule som sa viezol v novej octavke kombi a ta tiez po rozbehnuti zamkla
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
Ja teda neviem, ale ja mam tiež dodatočne montovaný alarm. Keď mám zamknuté, potom odomknem a neotvorím žiadne dvere tak sa cca po 15 sek zamkne. Ale ak už raz otvorím dvere tak sa mi už nezamkne
Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM