změna podsvícení interiéru
Re: změna podsvícení interiéru
Klasickou LEDkou to nedocieliš. Zase len SMD, alebo niekolko LEDiek natočených rôznymi smermi.
- Reklama
A jakou sis tam dal LED žárovku? Bodovku nebo rozptylku? Tzv. má kulatou hlavu jako ta původní a nebo seřízlou do roviny?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Klasicku hmm neviem ako to spravit robil si to uz niekto ? aby to svietilo rovnomerne? ako svieti to celkom fajn som ju trosku zbrusil do hranola a ide to ale predsa to ma hluche bodyAstraMan píše:A jakou sis tam dal LED žárovku? Bodovku nebo rozptylku? Tzv. má kulatou hlavu jako ta původní a nebo seřízlou do roviny?
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
neni to efekt smd ale v tom kureny je to na prd mas delphi a tam nejde to vybrat ja mam to iste a riesil som to tak ze som kupil tie ziarovky s cobra tuning a zbrusil som ich tak aby bola taka ako nejaky sperk brusena chapes dufam tak aby mala vela hran a aby nedavala svetlo iba na jednu stranu ale na secky
jak nejde vybrat sak som mal komplet ten panel z elektronikov vonku, ide to uplne lahucko a jednoduchoscarfacesk píše:neni to efekt smd ale v tom kureny je to na prd mas delphi a tam nejde to vybrat ja mam to iste a riesil som to tak ze som kupil tie ziarovky s cobra tuning a zbrusil som ich tak aby bola taka ako nejaky sperk brusena chapes dufam tak aby mala vela hran a aby nedavala svetlo iba na jednu stranu ale na secky
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
ti si odpojil tie lanka ? ja som sa toho bal tak som to neodpajal
Ani po zabrúsení to nikdy nebude svietiť dostatočne rovnomerne. Som sa čosi naskúšal s LEDkami... idem do SMD.
ziadne lanka netreba odpajat, len "vycvaknes" celu tu plastovu dosticku z toho biele obalu co su nanom zozadu kolecka alanka, to je cela veda, a mozes si stym robit co len na svete chces
Smd ale hmm ako ich tam dostat a aby to bol teda rovnomerne osvietene. spravit nejaku hmm ja neviem.. v elektrike sa nevznam fakt
Smd ale hmm ako ich tam dostat a aby to bol teda rovnomerne osvietene. spravit nejaku hmm ja neviem.. v elektrike sa nevznam fakt
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
tak ti povim co som mohol mat doma mal som a co ne tak som tam dal tie ledky a to je iba teda kurenie
Pro lamy, jako jsem já, tady je kalkulačka odporů k LED, a to i při použítí více diod, jak v serii, tak paralelně.
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/767 ... _64KB.html
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/767 ... _64KB.html
END
Chci se zeptat (sice jsem tu něco pročítal, ale nějak jsem to nepochopil) - stačí dát místo žároviček toto: http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovk ... 5/?smid=99 a víc nemusim dělat? Nebo je v tom ještě nějakej háček? A pak která se do Astry hodí, popř. jak moc svítí? Díky moc .
Ajaj . Chtěl bych osvětlení sladit do červena s rádiem, ale problém je v tom, že se v drátkách a všim tim okolo ani trochu nevyznám. Takže buď mi zbejvá nechat obyč žárovičky, nebo to svěřit nějakýmu člověku, co tomu rozumí. Bohužel nevim, na kolik to muže vyjít a moc se mi za to dávat nechce.
-
- Kontaktovat uživatele:
to je krasne
To je docela povedený, akorát jsi mohl napsat kde jsi to viděl (teda pokud to není odsud z fóra a já jsem jediný kdo to neví ).
Jinak to podsvícení topení by se mi líbilo plasmou, těch cca 1600,- se celkem dá obětovat (momentálně teda ne ), ale krásně rovnoměrně to měli udělaný tady (někdo už tady na to myslím dával odkaz):
http://www.blauetachos.de/doc/opel/astrag/index.htm - sekce Heizung
Jinak to podsvícení topení by se mi líbilo plasmou, těch cca 1600,- se celkem dá obětovat (momentálně teda ne ), ale krásně rovnoměrně to měli udělaný tady (někdo už tady na to myslím dával odkaz):
http://www.blauetachos.de/doc/opel/astrag/index.htm - sekce Heizung