OPC narazniky zafira A - co vsetko treba
OPC narazniky zafira A - co vsetko treba
Zdravim,
chcem sa spytat niekoho kto realne menil alebo videl menit narazniky z klasickych na OPC na zafire A co vsetko k tomu treba...
hlavne co sa tyka veci vnutri kadejake plastove somariny a nity a spojky.
mriezky hmlovky a podone to je jasne ale ide o veci ktore nieje vidiet ...
nasiel som tu tento zoznam na astru ale predsa tam mozu byt odlisnosti...
diki
chcem sa spytat niekoho kto realne menil alebo videl menit narazniky z klasickych na OPC na zafire A co vsetko k tomu treba...
hlavne co sa tyka veci vnutri kadejake plastove somariny a nity a spojky.
mriezky hmlovky a podone to je jasne ale ide o veci ktore nieje vidiet ...
nasiel som tu tento zoznam na astru ale predsa tam mozu byt odlisnosti...
diki
Za4a A - Elegance, 1,8 16V, 2001
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: OPC narazniky zafira A - co vsetko treba
zeptej se M.erika, ten ho měnil, ale pokud jsem stíhal sledovat Cobeina při té výměně, tak pouze přehodil plast za plast, z toho starého sundal příchytky, dal je na OPC a pak šup s tím na auto, jinak potřebuješ jenom ty mřížky, které jsou vidět a popř. mlhovky
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Jsem tu.
Záleží co chceš, každopádně nárazník, krytka tahacího oka, mřížka, mlhovky a ten plastový "cosi" kolem mlhovek, a ještě tam je ze strany od kola taková jako by zástěrka, jinak na přední nic. Vše ostatní použiješ ze starého - nýty, šrouby vše pasuje. OPC nárazník je potřeba uvnitř na bocích upravit aby to sedlo na lemy kolem blatníků, OPC je širší, což ničemu nevadí já zatím upraveno nemám a jezdím.
Zadní zatím nemám, ale asi to bude stejné, nárazník, krytka tahacího oka, jinak asi vše použiješ.
Záleží co chceš, každopádně nárazník, krytka tahacího oka, mřížka, mlhovky a ten plastový "cosi" kolem mlhovek, a ještě tam je ze strany od kola taková jako by zástěrka, jinak na přední nic. Vše ostatní použiješ ze starého - nýty, šrouby vše pasuje. OPC nárazník je potřeba uvnitř na bocích upravit aby to sedlo na lemy kolem blatníků, OPC je širší, což ničemu nevadí já zatím upraveno nemám a jezdím.
Zadní zatím nemám, ale asi to bude stejné, nárazník, krytka tahacího oka, jinak asi vše použiješ.
oki, o mriezkach nehovorme to je jasne ...
k narazniku mam take dve plastove akoby redukcie k podblatnikom vyzera to ako maly boomerang to som pochopil ze ide zo strany ako su kolesa, z vnutra potom mam na spodu narazniku taky cerny plast tam sa akoby pripajaju tie vzduchovody k brzdam to je svetko ... takze s tym by som si mal vystacit ? pises ze aj nity aj vsetko sa pouzije zo stareho takze netreba nic dokupvat ? alebo sice to ide ale ostanu tam dierky :DDD
jo a este jedna vec hovoris ze treba upravit nieco k lemom blatnikov to su tie srandy co sa napajaju od naraznika k tym plastom co su okolo auta ? to nejako nesedi ? teda na OPC su tie plasty ine idu az k podbehom a su aj hrubise ??? nevidel som to nazivo nikdy tak netusim
k narazniku mam take dve plastove akoby redukcie k podblatnikom vyzera to ako maly boomerang to som pochopil ze ide zo strany ako su kolesa, z vnutra potom mam na spodu narazniku taky cerny plast tam sa akoby pripajaju tie vzduchovody k brzdam to je svetko ... takze s tym by som si mal vystacit ? pises ze aj nity aj vsetko sa pouzije zo stareho takze netreba nic dokupvat ? alebo sice to ide ale ostanu tam dierky :DDD
jo a este jedna vec hovoris ze treba upravit nieco k lemom blatnikov to su tie srandy co sa napajaju od naraznika k tym plastom co su okolo auta ? to nejako nesedi ? teda na OPC su tie plasty ine idu az k podbehom a su aj hrubise ??? nevidel som to nazivo nikdy tak netusim
V podstatě vyměníš kus za OPC kus. Montážní materiál použiješ ten starý a třeba přívod vzduchu na chlazení brzd si vezmeš ze starého a dáš na OPC.
Pár fotek, abys měl představu jak to nesedí, ale neptej se mě jak a kde a okolik to seříznout, přijeď v září na sraz k JoeLovi a možná to uvídíš live i se zadním OPC nárazníkem.
Klidně se podívej do mojí galerie (v podpisu na 1. místě) a uvidíš že to není téměr poznat.
a boomerang
Úplně nejlépe by Ti odpověděl COBEIN...má je též a o hodně dřív a navíc vymazlené do detailu... (Navíc COBEIN mi ho sehnal, vše zařídil a ještě vyměnil ... je to šikula.)
Pár fotek, abys měl představu jak to nesedí, ale neptej se mě jak a kde a okolik to seříznout, přijeď v září na sraz k JoeLovi a možná to uvídíš live i se zadním OPC nárazníkem.
Klidně se podívej do mojí galerie (v podpisu na 1. místě) a uvidíš že to není téměr poznat.
a boomerang
Úplně nejlépe by Ti odpověděl COBEIN...má je též a o hodně dřív a navíc vymazlené do detailu... (Navíc COBEIN mi ho sehnal, vše zařídil a ještě vyměnil ... je to šikula.)
oki diki moc dal by som to nastriekat a potom by to nesedelo ... teraz viem ze treba najskor upravit ...
navod a informacie dokonale postacuju ...
navod a informacie dokonale postacuju ...
Není zač. Upravit to můžeš i po nalakování,...ten můj se tak bude dělat.
jak to myslis upravovat po nalakovani? a neposkodi sa tam lak ? aleob myslis tak ze to potom este raz prelakujes ?
Ten nárazník se nějak zakrojí zevnitř, takže nebude nic vidět.
Nechcem ťa sklamať, ale bez komplet paketu to nebude dobre vyzerať... Budú tomu chýbať prahy, ked ich zoženieš na prahy naväzujú plastové lemy blatníkov , vzadu lem na dveroch, k lemu na dveroch je iná lišta dverí... Nebudeš to mať lahké...
Opel Zafira 2.2DTi, rv 2004, OPC paket, xenony, koža , vyhrievané sedačky, digiklima, tempomat, palubný PC, 4x el. okná, strešné okno http://img19.imageshack.us/img19/1006/imgp2428.jpg
Nemáš tak docela pravdu, že to nebude vypadat dobře. Ale je to jen můj názor.
Pravdu máš že když koupiš kryty parahů tak na to navazují lemy atd. Jenže ty ostatní díly jsou takřka nesehnatelné, teda myslím mimo Opel - v Opelu se totiž nedopatíš.
Každopádně i tady platí sto lidí, sto chutí.
Snad Cobein promine, že jsem použil jeho bývalou krásku.
Pravdu máš že když koupiš kryty parahů tak na to navazují lemy atd. Jenže ty ostatní díly jsou takřka nesehnatelné, teda myslím mimo Opel - v Opelu se totiž nedopatíš.
Každopádně i tady platí sto lidí, sto chutí.
Snad Cobein promine, že jsem použil jeho bývalou krásku.
Naposledy upravil(a) M.erik dne 09 srp 2009, 08:02, celkem upraveno 2 x.
Když někdo chce OPC Zafiru tak ať si jí koupí, když se někomu líbí na ZAfiře OPC paket, ať si ho udělá. Stačí přední nárazník aby to byl posun vpřed.
Skuti to vystihl pěkně. Cobein mi přehodil přední nárazník a to byl obrovský skok vpřed.
Jen tak pro představu k těm dílům.
Váš dotaz na přestavbu Zafiry A na OPC cena dílů:
lišta pod přední nárazník 6791,- Kč
přední nárazník 23441,-Kč
vzduchové kanály k brzdám levý 439,-Kč, pravý 439,-Kč
mřížka do předního nárazníku 2268,-Kč
krytka tažného oka 2284,-Kč
zadní nárazník 21 889,-Kč
krytka tažného oka 1341,-Kč
krytka do nárazníku 3084,-Kč
ochrané folie zadního nárazníku 1765,-Kč
krycí lišta prahu 4761,-Kč/ks
plast zadního lemu 5354,-Kč/ks
zadní spojler 10948,-Kč
Jen tak pro představu k těm dílům.
Váš dotaz na přestavbu Zafiry A na OPC cena dílů:
lišta pod přední nárazník 6791,- Kč
přední nárazník 23441,-Kč
vzduchové kanály k brzdám levý 439,-Kč, pravý 439,-Kč
mřížka do předního nárazníku 2268,-Kč
krytka tažného oka 2284,-Kč
zadní nárazník 21 889,-Kč
krytka tažného oka 1341,-Kč
krytka do nárazníku 3084,-Kč
ochrané folie zadního nárazníku 1765,-Kč
krycí lišta prahu 4761,-Kč/ks
plast zadního lemu 5354,-Kč/ks
zadní spojler 10948,-Kč
Bracho bol celý vytešený ked zohnal Zafiru s OPC packetom a ešte nemal ani značky a takto dopadol... Dvere + zadná náprava + prah + plastový lem dverí KO Použitý prah + lem sme zohnali za 50€ čo bolo ako zadarmo, ale robota okolo toho bola za všetky drobné, dvere sme vytiahli tak po 5 hodinách a nechcelo sa im ani povytiahnutí kolíkov z pantov + robota s poškodením prahom a blatníkom... Verzia OPC je pekná vec, ale v prípade kolizie je to katastrofa...
Opel Zafira 2.2DTi, rv 2004, OPC paket, xenony, koža , vyhrievané sedačky, digiklima, tempomat, palubný PC, 4x el. okná, strešné okno http://img19.imageshack.us/img19/1006/imgp2428.jpg
Tak tomu se říká smůla!!!
Nějaký OPC věci se dají sehnat na allegro.pl ale poskládat celý OPC paket je asi nemožné. Proto jsem zvolil jen nárazníky.
Nějaký OPC věci se dají sehnat na allegro.pl ale poskládat celý OPC paket je asi nemožné. Proto jsem zvolil jen nárazníky.