Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Ten lexus je zviera, chceli sme sa povozit aj na insigni opc 2.8 biturbo ale este sa nevyraba
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
brhyho astru G biela ako medak zvuk lepsi ako ISF a ma sportove sedacky lepsie ako vsetky tri dokopy
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
VSetky stoja zhruba rovnako este soz zabudol aj na bmw x6 ale v pomere vykonu a vybavi na 80% porsche. 3.0 diesel ma to full vybavu a vykon aj dobru spotrebu
-
- Kontaktovat uživatele:
ale prt nac dalsi mikrobus sak ti ostane XC 90ka doma to radsej nech si zobere SLR a bude 3 na slovensku popripade dake daco ine supersport
Tak já se dneska podruhé narodil...jel jsem na kole do Čatce,najeté 128km a v Bašce 2km před barákem si dám pauzu...Slezu z kola a dál nevím vůbec nic...Nějaký chlap mě zkřísil a prý mi 3min nebilo srdce a 10min v bezvědomí... Takže dejte si bacha na horko a snažte se chodit na slunce co nejmín...
Tesario: Kolo perfekt
Tesario: Kolo perfekt
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V tomto vedru jezdis 100km? ses blazen asi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dj.radim: tak na sebe dávej pozor a jsem rád, že jsi s kolem spokojen, taky nemáš žádnej šmejd
milosh: můj bratranec i v tomhle počasí jezdí denně přes 100km na kole pravidelně
milosh: můj bratranec i v tomhle počasí jezdí denně přes 100km na kole pravidelně
Jako už na kolo tento rok nesednu,si pujčim radši koně Fakt si dávejte bacha,nemusíte mít takové štěstí jako já...
Tak dnes jsem čirou náhodou s naším supersportem navštívil dennyho. Denny zjistil KO kompresor klimy, podcházející plnící ventil vyměnil. Zatím děkuji, v pondělí snad zdárně dokončíme. Ale to co jsem zažil cestou zpět, hrůza a děs. Astra má ode mne jedničku. Padající větve jako moje ruka karoserii naštěstí nepoškodily, na poslední chvíli jsem na místní komunikaci mezi Čeperkou a Podůlšany zaregistroval padlý strom a prověřil brzdy... No a pak jsem z této zkratky zmizel přes mostek do slepé ulice, kde nebyly stromy. Na konci asfaltky začala polní cesta, po 200 metrech jsem v té vichřici odstraňoval z cesty větev, abych po dalších cca 200m zjistil, že polňačka končí, dál na státovku jen přes ujetou orbu... Zaplať pánbůh, už jsme snad OK doma. Astra =
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
-
- Kontaktovat uživatele:
tak a uz je KAT vonku a napodiv chybu motora nehlasi zvuk je razantny sportovy a dost ostry
Měli 300mm štěstí.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Ty vole... Nepoužívam vulgárne výrazy, ale asi bych sa neudržal
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
mne sa stalo nieco podobne akurat ze predomnou sa auta aj zrazili, minuli ma asi o 20cm obidve a ja som ostal stat medzi crepami, pred sebou seat otvoreny na konzervu, ktory zobral kamion, v tej chvili som stal ako zarezany bez slov a schopnosti pohnut sa, vysiel som z auta a siel pomoct posadke seatu, nastasie ma to stastnou nahodou uplne obislo, ale znachuteny som bol este pol dna...
Ahoj tak po nabourani se opet cpu na vozovku,takze rychle zpravujeme co srnka ztropila,a diky Lukassoj a jeho nahradnim dilum snad brzy zase vyjedem,a doufam ze ted mi to vydrzi dele nez 36hodin