Teď už mám EGR na skladě, zrušit nelze, zkusím vyměnit a uvidíme. Váha vzduchu se dá taky vyzkoušet z auta do auta v Ústí, kdyby to nestačilo? Samože až po těch filtrech apod., který si nechám udělat hned s tím ventilem.Oťas píše:Tak teď zas jak to popisuješ,tak je to EGR....
Přijeď do Ústí a zkusíme to....)))
1,6 16V - Škubání
Zafira 2000; Z16XE, vytížené rodinné vozítko
- Reklama
Diky! Jsem z Prahy, dostala jsem vecer od znameho tip na dobry servis kousek od nas, tak ho mozna zkusim kvuli casu a vzdalenosti. JInak zitra bude vymena EGR. Toz jsem zvedava. Kdyby to pak skubalo zas, jedu do toho doporucenyho servisu a uvidime. Mozna zkusim po vymene filtru i ty svicky, resp. zapalovaci listu. Nevim.Oťas píše:jistě....dá se
Dostala jsem info, ze pry EGR (diky karbonu castecne nefunkcni) je jenom cast zavad, ten karbon se dostava dal a i ty dalsi casti je treba vycistit. Ale nevim, jaky jsou ty dalsi cesty, kudy se dostava karbon a kde se usazuje Neporadite? Diky!
OPRAVENO!!!
Hlásím po výměně egru a všech filtrů auto jezdící hlaďounce jako po kolejničkách Fakt super! Chvála Bohu, protože mně už strašily i možnosti typu nejede 1 válec apod.YANEK píše: no mě taky začíná nějak škubat a jako by netáhne egr skurvenej akorád zasírá motor
Ó, jak je krásně na světě (a Ema má mámu)
Re: OPRAVENO!!!
Snad ASKAT MÁ ASTRU, neaskat píše:Ó, jak je krásně na světě (a Ema má mámu)
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Re: OPRAVENO!!!
To měla - teď má ZafiruSyncMaster píše:Snad ASKAT MÁ ASTRU, neaskat píše:Ó, jak je krásně na světě (a Ema má mámu)
EGR nestoji nic...YANEK píše: filtry mám new a kolik stojí egr
http://www.opelastra.cz/technika/egr.htm
U gecka to mozna malinko jinak vypada ale princip je stejnej...
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE
Ja to zaslepit nechtela.Pleshoun píše:EGR nestoji nic...YANEK píše: filtry mám new a kolik stojí egr
http://www.opelastra.cz/technika/egr.htm
U gecka to mozna malinko jinak vypada ale princip je stejnej...
POkud je za čas za dva roky tak bych to i bral... cena EGR nejlevnější co jsem našel za předpokladu vlstní práce je 4200kč ato se mi zdá sakra hodně... to se opravdu vyplatí jednou za dva roky v rámci vánočního úklidu vyčistit i ten ventil... kdyz to správně položím na skříň tak to mladá bude považovat za ozdobu bytu kterou je třeba vycídit...askat píše:
Pry by to za cas zacalo zas zlobit
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE