hehe
Ja som auto nikdy nechcel, vsetci okolo maju auta tak ma vozili cize naco? Potom som si zarobil nejake lovase v Skotsku a kamarat ze urob si vodicak, no jo ja ze ok, vozil som sa v autoskole na hnilej felcii a povedal som si ze urco nechcem feliciu. Tak som skoncil u hnileho policajneho favorita
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
No a favo mi prirastlo k srdcu a kupil som druhe, 136 glxi solitaire, bohovske facko to bolo, nechcel som ho predat, cpal som strasne peniaze donho, potom jedneho dna mi ho vytopilo, silno prsalo a mal som v nom bazenik taky po clenky
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
No a potom sme si zvolili Fi(l)cka a on dal tu "uzasnu" vec ze srotovne. Tak som sa nechal zlomit a kupil som za zosrotovaneho favorita + uver novu Astru v Classicu aj ked som ju vobec nechcel, povodne som chcel Hyundai Accent alebo Renault Clio, ale bohu vdaka ze ma kolega dokopal k znamemu do oplu si kuknut Insigniu. Stala tam predvadzacia Astra v ciernej farbe, po skuske obzreti si a zisteni ze to ma na okna cudliky a ze zrkadla su elektricke, pre mna jak objavit ameriku, som to zobral, aj ked v cervenej ( ruzovej )
Nelutujem
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU