tak já se taky trošku rozepíšu, Zafča je moje první auto, předtím jsem měl Š120, která byla tatíkova, ale on měl Feldu, druhé jsme měli Feldu v kombajnu, ale tu podědila manželka a když už začala dosluhovat i ta, tak jsme se začali poohlížet po něčen jiném, nic menšího, než kombajna jsem nechtěl, kvůli rodině, vždycky se mi líbily VW Transporter, ale žena mi řekla, že s takovou krávou ona jezdit nebude, tak že teda něco menšího, pak mi teda zůstaly MPV, ve výběru byly VW Sharan, Ford Galaxy, Seat Alhambra a Opel Zafira, ta se nám líbila už od samého začátku její výroby, kdy jsme ji viděli na autosaloně v Brně (už tenkrát jsme říkali, že si ji jednou koupíme, ale ani ve snu by nás to nenapadlo, bo nová tehdá stála 750t) no a bylo teda vymalováno, auto bylo vybrané, tak na mě už potom zbývalo vybrat výbavu a motor, 1.6 jsem nechtěl, zdála se mi na tak velké auto slabá, OPC moc drahé (ale moooooc pěkné) a naftu jsem taky nechtěl, nečetl jsem na ni tenkrát nic moc dobrého, takže mi zůstala 1.8 16V a když už teda tak tu silnější 92kW, problém ale bylo u nás před 2 roky vůbec nějakou sehnat, tak jsme si ji nechali dotáhnout z DE, no a maximální spokojenost, až na pár much jede v pohodě a je to super auto, kdyby se nám podařilo schrastit cca 100t tak bych šel znovu do Záfy, ale tentokrát už do B, nic menšího už nechci (a VW T mít taky asi nebudu, protože neví co by za to chtěli
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
)