Vrzání oken
Re: Vrzání oken
No veru Štráda ma pravdu.. a to načo chceš mať také tmavé ?? V noci ani na späťák neuvidíš
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Já mám v zadu nejtmavší a večer vidim dobře,ale v předu mám pouze max povolené zatmavení 25%.Jinak k těm policajtům,oni ani ten metr mít nemusí,stačí obyč fígl:já nalepil bráchovi na auto pruh na přední okno do barvy auta,už mu 4krát strážci kázali a dělaj to jednoduše,vemou tvou občanku a přiloží jí na ten pruh,či folii a zevnitř jí musíš v pohodě přečíst,pokud ne tak fak
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Tyjo nestras, me prave tam kde me to maji lepit rikali, ze na to nikdo nic nema... Jinak nejsou tak tmavy, je videt i dovnitr...Jinak z tech policajtu zase tak strach nemam, za ty tri roky co mam papiry tak me nestopli ani 1 Jinak nevim no..kdyby neco musel bych to zkusit uhrat na to, ze me ten co me lepil rikal, ze to tak bejt muze a takovy, ale nevim jestli by to proslo Kazdopadne si to dam, nelibi se me kdyz na pulce auta jsou svetly a na druhy pulce tmavy...
Navic kdyz to tak vezmes tak jsou na nasich silnicich i taci strelci kteri si ty folie koupi v hypernove, pak si je nalepi a taky jezdi ...
Navic kdyz to tak vezmes tak jsou na nasich silnicich i taci strelci kteri si ty folie koupi v hypernove, pak si je nalepi a taky jezdi ...
Neviem aké máte zákony v ČR ale u nás sú policajti na fólie a veľké kolesá ako osy. Keď ťa zastavia, prvé čo chcú, tak to je papiere od fólii a pozrieť výnimky v techničáku. Keď majú dobrú náladu dostaneš len pokutu. A keď mu žena v noci nedala tak ti zoberie aj TP
3 roky ťa nemuseli zastaviť ale to nič neznamená. Ale veď sprav ako uznáš za vhodné
3 roky ťa nemuseli zastaviť ale to nič neznamená. Ale veď sprav ako uznáš za vhodné
Vodící gumy jsem od vrchu prostříkl WDčkem a už mám rok klid. Není to mastné a za minutku je hotovo. Proteče to až dolu.
Jak muze bejt neco nemastny kdyz to nastrikas WDckem? tos nechal tejden vsakovat nebo prozrad nam ten figl, taky vyzkousim
milan: nevim, necham tomu volnej prubeh a uvidime.. doklad k tomu mit budu. Stejne si myslim, ze pokud me ho ta firma vystavi tak pak uz je to vsechno na ni a " ja za to nemuzu " ...
milan: nevim, necham tomu volnej prubeh a uvidime.. doklad k tomu mit budu. Stejne si myslim, ze pokud me ho ta firma vystavi tak pak uz je to vsechno na ni a " ja za to nemuzu " ...
Pokud něco víš o WD, tak by si zjistil, že neobsahuje olej. Vymyslela to NASA už před lety a k nám amíci technologii pustili až po Listopadu 89.
-
- Kontaktovat uživatele:
m1lan píše:Neviem aké máte zákony v ČR ale u nás sú policajti na fólie a veľké kolesá ako osy. Keď ťa zastavia, prvé čo chcú, tak to je papiere od fólii a pozrieť výnimky v techničáku. Keď majú dobrú náladu dostaneš len pokutu. A keď mu žena v noci nedala tak ti zoberie aj TP
Neviete ako to je na Slovensku s protislnecnou clonou??? lebo firma co mi robila folie na zadne skla vravela ze mi to tam nalepi za 20 ecek ale ze len na vlastne riziko ze mi mozu zobrat technicak. Je to pravda???
zadne sklo a zadne bočne možeš mať foliu ale s papierom, čelne sklo iba protislnečný pás predné bočné čisté
tak by to malo byť
tak by to malo byť
mě na tech oknech vrže taková ta bíla plastová lišta v které jezdí ta konstrukce okna.dělá to akorát když je vedro asi ta vazelína co na tom je s toho steče ,bo co. Mazal jsem to už několikrát a vždycky to bylo na chvilku
X14XE HATCHBACK
Od ty doby co mam na oknech folie tak me to nedela, ale nemyslim si, ze je to foliema ( SunTek) ale tim, jak to okno umejval tak se ta semysova lista co je zevnitr auta nasakla tou jarovou vodou ( bo co to bylo ) a je to ok !
Ted bych jeste potreboval opravit vrzaci palubovku a budu spokojenej
Ted bych jeste potreboval opravit vrzaci palubovku a budu spokojenej
chlapi, najčastejšie vrzgaju okna, ked po nik niekto patlá (deti, žena .. vodič) a potom sa na to chyta prach.. a ten sa natlačí do tej semišky na tesnení.. takže je potrebné obe tieto časti - okno aj tesnenie - poriadne umyť od masnoty a prachu a prípadne ak su zodrate tak vymeniť... osvedčené...
ak ale vrzga niečo vo vnútri vo dverách, tak treba rozobrať celé dvere a zistiť odkial to ide.. zrejme premazať mechanizmus, motorček a pod...
ak ale vrzga niečo vo vnútri vo dverách, tak treba rozobrať celé dvere a zistiť odkial to ide.. zrejme premazať mechanizmus, motorček a pod...
astra g 1,4 16V, 2004 Z14XER
Bratislava - ZM - ZA
Bratislava - ZM - ZA
mazat nemazat rozdělavat nerozdělavat, kolik stoji ty semišový lišty??? at vím jeslti to vůbec trápit
další otázka, když jsem sundával tapecírung(když mi odešel dálkáč) - byla tam taková folie, (nakonec jsem nechal výměnu v servisu ale od té doby když mám zavřená okna a puštěný větrák (2 a více) mi občas "jako" šustí motýl ve dveřích(další přirovnání je jako bzučení trafa(ale ze zámku to zřejmě nejde) - nevím jeslti tu folii strhli nebo nechali(já se ji pokusil odlepit a pak dát zpět, (neříkám, že s velkým úspěchem...)) - jakou tam má funkci - záruční plomba??? nebo ochrana proti špíně, zvuková nebo vlhkostní izolace???
další otázka, když jsem sundával tapecírung(když mi odešel dálkáč) - byla tam taková folie, (nakonec jsem nechal výměnu v servisu ale od té doby když mám zavřená okna a puštěný větrák (2 a více) mi občas "jako" šustí motýl ve dveřích(další přirovnání je jako bzučení trafa(ale ze zámku to zřejmě nejde) - nevím jeslti tu folii strhli nebo nechali(já se ji pokusil odlepit a pak dát zpět, (neříkám, že s velkým úspěchem...)) - jakou tam má funkci - záruční plomba??? nebo ochrana proti špíně, zvuková nebo vlhkostní izolace???
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..