Proč máš zrovna astru?

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
bubak.velkej

Příspěvek od bubak.velkej » 22 říj 2007, 13:04

Noxx píše:
Po roce a půl spokojenost, jenom mě mrzí hodně kulhající kvalita zpracování, zejména v interiéru vůči Fábii a smutný interier.
Souhlas, v kvalite zpracovani to neni na 100% precizni... Ale vzhledově se mi interiér líbí. Jednoduchý a funkční. :idea:
Astra Classic II Z16XEP, 5 dv. HB, r.v. 2007

Reklama

Noxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Noxx » 22 říj 2007, 13:49

bubak.velkej píše: Souhlas, v kvalite zpracovani to neni na 100% precizni... Ale vzhledově se mi interiér líbí. Jednoduchý a funkční. :idea:
No řekl bych, že ani na 60% :-) Od nového, navíc německého, čemuž jsem dal přednost taky třeba před zmíněnou C4, jsem čekal lepší kvalitu. Pořád mě vrže horní díl palubní desky, občas se ozve sedadlo spolujezdce a i pazvuk ze dveří řidiče. Nehledě na NESNESITELNÉ cvakání z prostoru motoru při zastavení a vyřazení.
Astra 1.4 16V, r.v. 2006

Sweet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sweet » 06 lis 2007, 13:29

Tím že tyto autíčka prodávám, tak sem o G-čku neuvažoval, přeci jenom je to už skoro 10let starý auto, ale přesvědčil jsem se, že až na AGRko a různé malichernosti je super. Nicméně jsem si objednal novou Corsu D, ale dlouhé termíny dodání a rychlý prodej mého starého auta mne donutil si něco sehnat. Přímo v OPELcentrále jsem narazil na Astru G Coupé 1,8i 16V r.v. 2005 s 36tis. km za hodně slušné penízky, tak sem to koupil a musim říst že jsem opravdu spokojenej a mile překvapenej. Teď mi dorazila i má původně objednaná Corsa a můžu říct, že mněnit nebudu.
Jediná výhoda Corsy, kterou sem našel jsou vyhřívaný sedačky s volantem.
OPEL ASTRA G Coupé 1,8i 16V r.v. 2005
( PRODÁM )

Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus » 06 lis 2007, 13:35

Sweet píše:Tím že tyto autíčka prodávám, tak sem o G-čku neuvažoval, přeci jenom je to už skoro 10let starý auto, ale přesvědčil jsem se, že až na AGRko a různé malichernosti je super. Nicméně jsem si objednal novou Corsu D, ale dlouhé termíny dodání a rychlý prodej mého starého auta mne donutil si něco sehnat. Přímo v OPELcentrále jsem narazil na Astru G Coupé 1,8i 16V r.v. 2005 s 36tis. km za hodně slušné penízky, tak sem to koupil a musim říst že jsem opravdu spokojenej a mile překvapenej. Teď mi dorazila i má původně objednaná Corsa a můžu říct, že mněnit nebudu.
Jediná výhoda Corsy, kterou sem našel jsou vyhřívaný sedačky s volantem.
Mas nejake Sve WWW.stranky??
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388

Sweet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sweet » 06 lis 2007, 15:31

Stránky nemám.
( PRODÁM )

Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus » 06 lis 2007, 15:36

Sweet píše:Stránky nemám.
A mas nejake auta na prodej?Shanim Corsu GSI
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388

Sweet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sweet » 06 lis 2007, 15:51

Prodávám hlavně nový, a Corsa GSI je tady na severu docela vzácný kousek. A teď tady není ani jiná corsa.
( PRODÁM )

Bagroid

Re: Proč máš zrovna astru?

Příspěvek od Bagroid » 17 črc 2009, 16:11

Bydlím 100m od Opelu a po dobrých zkušenostech s Fronterou a Combem to byla jasná volba!
Opel Astra G Elegance 1.8 16V - červený ďábel :evil:

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 17 črc 2009, 16:24

ja som mal na vyber cakal som na Golf IV R32 Look alebo Audi A8 4.2 V8 ale cakat sa mi nechcelo tak som vletel do bazaru a moja cierna astricka tam stala na vyvysenom mieste a bola sexy :D strasne sa mi zapacila a na druhy den isla somnou domov :) za pouchych 300.000

HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ » 17 črc 2009, 21:20

Mno ja sice nemam Astru a ani Diesel, ale se mnou to bylo tak. Nejdrive jsem uvazoval o Fabii v combiku. Potom si dva moji znami koupili MPV oba Renault Scenic. A jak jsem videl kolik tam je mista, tak jsem chtel MPV. Mno tak jsem prolizal inet a dival co ktera znacka nabizi. A vylezly mi: Renault Scenic, Mazda Premacy, Ford C/S-Max, VW Touran/Sharan, Citroen Xsara Picasso a Opel Zafira. Mno rovnou jsem skrtnul frantiky, protoze ti umi jen su*at, slopat vino, ale auta neumi (je to muj nazor, tak to tak berte), Mno Ford a VW byl drahy. Mazda mela problemy s brzdama a navic jsem mel strach z dilu. Mno a zustala mi Zafa, navic kdyz mi rikal kamos je to nemec ty jsou v poho, tak to bylo jasne. Nasledovala eskapada s vyberem motoru. Diesel jsem nechtel, protoze jsem vedel, ze Opel je az tak nevychytal, takze benzin. Mno videl jsem, ze jsou varianty 1,6 a 1,8. Mno vzhledem k tomu, ze pojistka je na obou stejna tak 1,8 (tezke auto potrebuje silnejsi motor). Mno a pak uz jsem 4 mesice procuchaval inet az jsem narazil na frajera od Opavy co vozil auta. A ted je zafa moje (od brezna).

Sry, ze jsem se tak rozepsal,ale nedalo mi to.
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100

Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker » 17 črc 2009, 21:48

Prvá astra byla prní moje auto, měl jsem cenovou hranici, chtěl jsem civica combi, ale muj mechos říkal že za ty prachy radši astru - proč ne,pár let před tím se mi astra v autoškole moc libíla. Zašel jsem za bazarnikem který vozil auta na zakázku a vznikla s toho stříbrná 1.8.....tu sem pak převratil na střechu, vylezl jsem z ni celý a kupodivu šly všechny dveře otevřít (překvapilo mě to velmi) a bylo jasno pokud bude jiné tak zase astra

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 18 črc 2009, 07:38

tak já se taky trošku rozepíšu, Zafča je moje první auto, předtím jsem měl Š120, která byla tatíkova, ale on měl Feldu, druhé jsme měli Feldu v kombajnu, ale tu podědila manželka a když už začala dosluhovat i ta, tak jsme se začali poohlížet po něčen jiném, nic menšího, než kombajna jsem nechtěl, kvůli rodině, vždycky se mi líbily VW Transporter, ale žena mi řekla, že s takovou krávou ona jezdit nebude, tak že teda něco menšího, pak mi teda zůstaly MPV, ve výběru byly VW Sharan, Ford Galaxy, Seat Alhambra a Opel Zafira, ta se nám líbila už od samého začátku její výroby, kdy jsme ji viděli na autosaloně v Brně (už tenkrát jsme říkali, že si ji jednou koupíme, ale ani ve snu by nás to nenapadlo, bo nová tehdá stála 750t) no a bylo teda vymalováno, auto bylo vybrané, tak na mě už potom zbývalo vybrat výbavu a motor, 1.6 jsem nechtěl, zdála se mi na tak velké auto slabá, OPC moc drahé (ale moooooc pěkné) a naftu jsem taky nechtěl, nečetl jsem na ni tenkrát nic moc dobrého, takže mi zůstala 1.8 16V a když už teda tak tu silnější 92kW, problém ale bylo u nás před 2 roky vůbec nějakou sehnat, tak jsme si ji nechali dotáhnout z DE, no a maximální spokojenost, až na pár much jede v pohodě a je to super auto, kdyby se nám podařilo schrastit cca 100t tak bych šel znovu do Záfy, ale tentokrát už do B, nic menšího už nechci (a VW T mít taky asi nebudu, protože neví co by za to chtěli :roll: )
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

M.erik

Příspěvek od M.erik » 18 črc 2009, 08:44

Tak u nás byla Zafira při výběru velkým favoritem. Potřebovali a chtěli jsme auto kde uvážeme tři dětské sedačky. Po rozhlídnutí po vícemístných autech jsme zjistili že je to samá velká kráva - přesně jak píše Mike. Navíc mamina měla už "G" a to mě jako fakt učarovalo...takže už nebylo nad čím přemýšlet a vybírala se Zafina. Požadavky jsem měl jasné černá, klima a diesel. Tehdy jsem neznal fórum a tudíž jsem neměl možnost načerpat spoustu informací a ani jsem nevěděl na co si dát pozor...o tom že existuje OPC jsem neměl ani ponětí. Ovšem nelituji a jsem se Zafirou naprosto spokojen...je to takový náš bus...a když chci a jedu sám tak i pěkně letí.

Pico

Příspěvek od Pico » 22 črc 2009, 20:12

Ja som si išiel koncom roku 2007 do Opla kúpiť na F-ko v sobotu stierače. Predavač sa zabudol niekde v sklade a zatial ma žena čakala vonku v aute. Keď predavač dlho nechodil, tak som išiel von pre ňu, aby mi tam nezmrzla a ona, že či som videl vonku vystavenú Astru Classic II. Jej sa strašne páči a prečo ju nezoberieme, keď stojí už "od 329.000,- Sk". Povedal som jej, že zabudla si prečitať na začiatku to "od". Počul nás predajca a prišiel k nám. Začal naučenú pesničku o kvalite a dobrej cene. Povedal som mu, že Astru mám a teda kvalitu poznám. Zrazu začal o zľavách. Nechcelo sa mi veľmi ho počúvať, žena zobrala katalóg a išli sme aj s novými stieračmi domov. Po pár dňoch na manželkino naliehanie sme išli k predajcovi znova a on, že dá ďalšiu zľavu, potom zimné pneu zdarma, koberčeky atď. Spočítal som si to a zistil som, že som sa dostal na 384.000,- Sk z pôvodných tuším 499.000,- a dostanem auto so slušnou výbavou. Moje F-ko by zobrali ako protihodnotu. Nakoniec teda nové stierače ( tuším som ich ani nepoužil / rozhodli o súčasnej Astre, ktorá stojí pred domom. Jediné čo ma mrzí, že som nešiel do metalízy. Na F-ku som mal striebornú metlu a bola to vynikajúca vec. Royal blue je pekná ale strašne náchylná na poškodenie. Pôvodne som ešte uvažoval na Fusionom ale keď sme si doňho so ženou sadli, tak sme sa dotýkali ramenami a interiér mi pripadal ako z lega. Všetko sa hýbalo, bolo to len také ako nasunuté a o nejákej zľave ani počuť. Údajne možno koberčeky by dali grátis. Nech si ich nechajú.
Astra II

zmrzlina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmrzlina » 22 črc 2009, 20:32

Když jsme se rozhodli, že budeme kupovat auto, tak jsme měli hlavně kritérium aspoň trochu solidní kufr, protože budu autem jezdit z Rakovníka do Brna každý týden do školy a zpět a budu mít lidi na dojíždění + potřebujeme spoustu věcí odsud z Brna odstěhovat... Chtěli jsme octavii, ale ty jsou v daném cenovém limitu, který jsme měli, v hrozném stavu, takže jsme hledali něco jiného a na radu známého jsme se začali porozhlížet po Astrách. Pak jsem objevila toto fórum a pak už to jelo :D
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT

"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."

Odpovědět