divnej zvuk z motoru

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra G, pravděpodobně to bude zde.
kimi

Re: divnej zvuk z motoru

Příspěvek od kimi » 07 črc 2009, 22:24

HA !!! :x Tak problém vyřešenej není . jak jsme si naivně myslel...auto vesele cvaká dál...a já už se vzdávám,,,,měl jsem to ve čtyřech různých, nezávislých dílnách...a nikdo v podstatě nic nenašel (za to ale vyměnili dost věcí) :?
Zafira 1.8;16V,92kW- Elegance

Reklama

denizuko

Příspěvek od denizuko » 07 črc 2009, 23:29

Ty máš tedy fakt smůlu.Vykašlat se na to je jedno z řešení,ale jak s tím žít? Mám taky 1,8 a cvakání taky slyším, ale je to něco úplně jinýho. Já to zas slyším hlavně u studeného motoru a z prostoru někde u svodů. Měl jsem dřív civica 1,5 a zvuk hodně podobnej,jenže tam jsem sundal kryt svodů a bylo jasno-popraskané,ale tady po nějaké prasklince ani vidu.Čas od času sundám plechovej kryt a prohlížím to,ale nikdy na nic nepřijdu a už milónkrát jsem si říkal,že na to prdím, ale nejde to.Zkrátka nikde nic na svodech ani na přírubě potrubí.Jakmile se to ohřeje trochu to stichne,ale mé vytrénované ouško to slyší furt.Mě to ale narozdíl od tebe ještě nestálo ani korunu,(mám se servisy samé špatné zkušenosti,takže se jim vyhýbám jak čert káče), jen to nekonečné sundavání deklu.Někde na začátku tohohle vlákna je návod na odpojení jakésy hadičky,ale mě se ten obrázek né a né otevřít. Mohl by ho někdo poslat třeba na mail? Budu vděčnej. mesing@seznam.cz Jinak hodně trpělivosti.

denizuko

Příspěvek od denizuko » 10 črc 2009, 22:49

našel by se někdo, kdo mi popíše kde najdu hadičku přetlakového ventilu, který prý taky cvaká?

denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny » 10 črc 2009, 22:57

Ventil odvětrání nádrže je na budniku vzduchového filtru.Vím,že se vyhýbáš servisákům jak čert káče,tak jen malá rada od servisáka :wink: :wink: :wink:

denizuko

Příspěvek od denizuko » 10 črc 2009, 23:42

Neházím všechny do jednoho pytle,možná jsem měl jen smůlu. Přesto díky za radu.

libor pospisl

Příspěvek od libor pospisl » 05 led 2010, 20:01

Ahoj já to přestal řešít mám stím cvakáním taky problém.
Příjde mě že ten zvuk jde od elektromagnetické připojovací řemenice od kompresoru klimatizace.
Protože ten zvuk je spíš cinkání tak jak u babety odstředivá spojka.
Libor
A nebo napínací kladka klínového řemene od alternátoru
Zafira 1.8 Automat ,zaslepený EGR ,elegance vše kromě kůže. Libor Pospíšil

libor pospisl

Příspěvek od libor pospisl » 31 kvě 2010, 11:34

Ahoj tak problém s e zvuky od motoru jsou vyřešeny při výměně drážkového klinového řemene jsem zatožil s napínací kladkou řemene a začlo to cinkat ,bylo tam dost vyšmatlaný ložisko tak jsem ho vyměnil za SKF a ticho jak v hrobě.
Zafira 1.8 Automat ,zaslepený EGR ,elegance vše kromě kůže. Libor Pospíšil

Odpovědět