Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
Re: Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO
Chápu, že kvůli poštovnému se Ti to nevyplatí koupit od Trdla nebo od APiKa, ale jestli se v tom moc nevyznáš, tak to sem pak radši hoď ke kontrole aby sis ještě neodrovnal central
- Reklama
za 1. neoplati kvoli postovnemu
za 2. nechcem ich otravovat
A teraz mi pisal jeden chalan od nas z opelclubu, ze mi to prave poskladal a ze mi prinesie aj schemu zapojenia. Takze diky za male skolenie...
Aj tak este chcem bojovat s tymto http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f ... &start=360
za 2. nechcem ich otravovat
A teraz mi pisal jeden chalan od nas z opelclubu, ze mi to prave poskladal a ze mi prinesie aj schemu zapojenia. Takze diky za male skolenie...
Aj tak este chcem bojovat s tymto http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f ... &start=360
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Modul + poslání na slovensko vychází na dobírku kolem 10€. Pokud máš možnost poslat mi peníze v rámci převodu ČSOB SK do ČSOB CZ (převod je cca 6 CZK, nevím je u vás), tak to bude levnější.
EDIT: špatně jsem četl, pokud ti to někdo udělá u vás, vyjde tě to opravdu levněji
EDIT: špatně jsem četl, pokud ti to někdo udělá u vás, vyjde tě to opravdu levněji
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Apik, no keby viem....v CSOB mam ucty dokonca dva......
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
APíčKu nevnucuj se, prostě se smiř s tím, že už se profláklo, že to bastlíš hrozně a nikdo to od Tebe nechce.
END
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
musím se Apika zastat, mám to od něj a žádný bastl to NENÍ!!!! a dokonce to i funguje ty provokatére jeden
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
[ot]Trdlo, já z Tebe asi taky nadělám malý Trdlíky.[/ot]Trdlo píše:APíčKu nevnucuj se, prostě se smiř s tím, že už se profláklo, že to bastlíš hrozně a nikdo to od Tebe nechce.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
No kdyz uz pomlouvate, taky se pridam Snazim se prijit na to, proc mi blbne okno u ridice...asi tak kazdy druhy den se kousne a pri dojizdeni se zastavi a vrati do puvodni polohy...tak ho zpacifikuju a pak zase jde...ale uz se mi stalo i u obchodaku, ze jsem prisel k autu a mel jsem otevrene okno .. diky tomu jsem si toho vsiml...cim to muze byt todlectoto?
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
No mně to dělá občas taky (už jsem referoval Trdlovi), nicméně chci poděkovat všem zůčastněným (RomanK, Apík, Trdlo, Ikea ) za vymyšlení, vyrobení a montáž
Mobil : 602318645
Tak keď je reč o tom ako kto bastlí Trdlo, tak mne už vyše týždňa nefunguje zosilovanie hlasitosti podla rýchlosti Ale tuším kde je pes zakopaný, tak to dám doporiadku.Trdlo píše:APíčKu nevnucuj se, prostě se smiř s tím, že už se profláklo, že to bastlíš hrozně a nikdo to od Tebe nechce.
Že by špatně zacvaklá spojka? Tož ale to se bastlilo jen a jen na tvoje přání.
END
Tak to mě dostalomanli2 píše: Chebná elektrónka E13
Ty...Defe...Romana, Trdla i APiKa znam, ale kdo je to ten Ikea? Nekdo z fora?? treba mi poradi s mym problememDefender píše:No mně to dělá občas taky (už jsem referoval Trdlovi), nicméně chci poděkovat všem zůčastněným (RomanK, Apík, Trdlo, Ikea ) za vymyšlení, vyrobení a montáž
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Asi tak nejak. Som si toho vedomý a cez víkend to dám doporiadkuTrdlo píše:Že by špatně zacvaklá spojka? Tož ale to se bastlilo jen a jen na tvoje přání.