Aceton do nafty
- Reklama
Re: ...lehké topné oleje
Hele možná tomu nerozumím, ale měl jsem za to, že celý průser s lehkými topnými oleji byl v tom, že v podstatě existovaly 2 názvy pro naprosto stejnou látku s rozdílným zdaněním...Alex X14XE píše:Tuhle jsem přemýšlel čím asi pajcovali lehký topný olej aby z něj udělali něco jako naftu. Myslel jsem že "metylem", ale teď zjišťuji že to asi podle vašich zkušeností byl asi aceton, co?
Nebo se pletu?
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE
Re: ...lehké topné oleje
Taky bych rek. Oni dovazeli ropu, nebo benzin, nebo co ja vim a deklarovali to jako LTO, kteryzto ma mnohem mensi zdaneni. No kdyz toho privezou par vlaku, je z toho slusnej peniz...Pleshoun píše:Hele možná tomu nerozumím, ale měl jsem za to, že celý průser s lehkými topnými oleji byl v tom, že v podstatě existovaly 2 názvy pro naprosto stejnou látku s rozdílným zdaněním...
Nebo se pletu?
--- Astra G '98 1.4 16V ---
-
- Kontaktovat uživatele:
s tím LTO máte určitě pravdu. Smíchal jsem dvě informace dohromady. Před nedávnem se tu ale objevili informace o nekvalitní naftě, údajně by mohla poškodit motor, varovali o tom v TV a také že se nedá dost dobře dokázat složení. Co bylo základem pro výrobu netuším (mazut?? ) Stránky www.addacetone.com jsou fakt zajímavé. Zvýšení výkonu, dojezdu (2-15%), rychlejší starty, stabilnější chod motoru, menší emise....blablabla, já jezdím teď na benzín....jak se dá udělat benzín z vody??? hergot!!
AlexAstra-G X14XE
Benzín z vody? No účetní nebo právník by to určitě zvládnul... ale technicky bych na tento postup moc nesázel ))Alex X14XE píše:s tím LTO máte určitě pravdu. Smíchal jsem dvě informace dohromady. Před nedávnem se tu ale objevili informace o nekvalitní naftě, údajně by mohla poškodit motor, varovali o tom v TV a také že se nedá dost dobře dokázat složení. Co bylo základem pro výrobu netuším (mazut?? ) Stránky www.addacetone.com jsou fakt zajímavé. Zvýšení výkonu, dojezdu (2-15%), rychlejší starty, stabilnější chod motoru, menší emise....blablabla, já jezdím teď na benzín....jak se dá udělat benzín z vody??? hergot!!
-
- Kontaktovat uživatele:
taky si myslím před Astrou jsem měl Ford fiesta 1.6D úžasnej motor, žádnej sporťák 5l/100km. Kdybych jezdil na naftu "neseru" se raději do paliva i tak je to o trochu levnější Co bych uvítal je téma.... domácí výroba ARVY . Pixla stojí kilo! Před týdnem jsem měnil rozvoďák a padla, zbytek jsem tedy slil, snad se to usadí Složení je sice trochu popsané na obalu, ale jaký líh tam nalejt a kde ho vzít netuším
AlexAstra-G X14XE
Doufam ze sis zapsal stav kilometru kdyz si s tim zacal... jsem zvetavej kolik tisic kilometru to s tim tvym pokusnicenim prezije...rusty píše:Konečně nebudu třeba sám s tím acetonem. Dá se přidávat i do benzínu...
Poslední moje měření 5.2l/100km s acetonem. Bez acetonu jezdím za 6l...
Edit: Kdyby byl ten aceton takove terno tak mam strach ze by ho vyrobci pohonnych hmot sami nepridavali...