POKEC k celorepublikovému srazu
Re: CELOREPUBLIKOVÝ SRAZ, 25.-27.9 09, Smraďavka, REG v srpnu
woe, kolikrát ti mám vysvětlovat, že ty bonbónky tam už byly
- Reklama
To neukecáš. Padali ti z kapsy a basta fidli
Tak zhruba 50/50 psali jedni o práci a druzí o dojezdu dříve...Majesty píše:Se úplně divim, kolik je zájemců když jde o práci. To už se moc často nevidí.
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
-
- Kontaktovat uživatele:
Skuti neklam dobre si ich vytahoval z astry kym sme dosli sa priznaj
brhy: přestávám tě mít rád
Jak jsem už říkal několikrát, jestli to nebude tou partou co se tu sešla.Majesty píše:Se úplně divim, kolik je zájemců když jde o práci. To už se moc často nevidí.
Joeli, dřív bohužel dorazit nebudu moct tak na 99%, ale kdyby to jen trochu šlo, určo dovalím, třeba v noci na pátek.
END
SouhlasímTrdlo píše:Jak jsem už říkal několikrát, jestli to nebude tou partou co se tu sešla.
Naposledy upravil(a) Skuti dne 22 čer 2009, 23:37, celkem upraveno 1 x.
Joeli, to myslíš vážně s tou degradací na auta jen Zafa/Astra? Doufám že to je jen legrace, bo jestli to chceš dělat takhle tak snad ani nechci jet....
Viz můj předchozí příspěvek a několik příspěvků v jiných tématech. Všechno to je o lidech, ne autech.....
Viz můj předchozí příspěvek a několik příspěvků v jiných tématech. Všechno to je o lidech, ne autech.....
END
Jaký bonbonky??
Oton: No on ti to Skuti vysvětlí, prostě je na dětičky, no.
END
To je tak, když je člověk v nesprávnou dobu, na nesprávném místě
Re: CELOREPUBLIKOVÝ SRAZ, 25.-27.ZÁŘÍ 09, okr. Uherské Hradiště
Tak YANEK je tiež na zelenú...YANEK píše: všichni ne yanek je absintent
Neboj, ešte to je daleko. Ich to do vtedy prejde...Majesty píše:Se úplně divim, kolik je zájemců když jde o práci. To už se moc často nevidí.
No možná se ještě nechám ukecat, ale je nutno si uvědomit, že tenhle klub je o astrách a zafirách především...pokud budou povolené i jiné značky a modely, budou mít vyhrazené místo k parkování...
Je to "mezinárodní" sraz Aster a Zafir a já bych osobně nerad viděl mezi astrama třeba Fóbii...
Chlastanici a žranici, kde si každý dojede čím chce (i busem...Yanku ), můžeme udělat kdykoliv a kdekoliv, tak prosím zkuste udělat vyjímku a alespoň ten Celorepublikový sraz nechat jen tomu, proč jsme se do klubu přihlásili...
Samozřejmě členové, kteří daný model UŽ nemají nebo je s autem jakýkoli problém, že jím nemohou dojet a přijedou něčím jiným, jsou samozřejmě vítáni, akorát zaparkují jinde no...
A prosím všichni na toto reagujte!! Právě Váš názor o tom může rozhodnout...
Je to "mezinárodní" sraz Aster a Zafir a já bych osobně nerad viděl mezi astrama třeba Fóbii...
Chlastanici a žranici, kde si každý dojede čím chce (i busem...Yanku ), můžeme udělat kdykoliv a kdekoliv, tak prosím zkuste udělat vyjímku a alespoň ten Celorepublikový sraz nechat jen tomu, proč jsme se do klubu přihlásili...
Samozřejmě členové, kteří daný model UŽ nemají nebo je s autem jakýkoli problém, že jím nemohou dojet a přijedou něčím jiným, jsou samozřejmě vítáni, akorát zaparkují jinde no...
A prosím všichni na toto reagujte!! Právě Váš názor o tom může rozhodnout...
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
Takže jestli to chápu, možu dojet aj fanoušem Akorát nebude na fotce