Easy Rider
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Easy Rider
Na Bechyni jsem úplně zapomněl, ale nevěděl jsem, že je to volně přístupný. Jenže o víkendech tam asi bývá dost plno ne?
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
O nás
- Reklama
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
Ono je tam těch přistávacích ploch (nebo co to je) víc a tam, kam jezdím občas na čumendu je dost volno...
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
Zájem bych měl (záleží na cěně) pokud by to bylo v blízkosti Ovy, ale zase ničit si svou 1,6ku proti 1,8 nebo 2,2 co tu mnozí mají nevím nevím (spíš mě to baví občas na semaforech)... Motor by na sprintech teda dostal dost zabrat... tak uvidíme
už HONDA civic VTEC
Myslím, že nejjednodušší by bylo to udělat např.v září při tom srazu u Uh.Hradišťa - že lidi co budou chtít pojedou někde na plac..tam se vyblbnou a pak vklidu zpátky do kempu zapít den
otázkou však zůstává, jestli tam někde "poblíž" nějaké vhodné místo je..netuším..
otázkou však zůstává, jestli tam někde "poblíž" nějaké vhodné místo je..netuším..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
-
- Kontaktovat uživatele:
hehe vycistime plochu u joela od chatiek a placu bude dost
TAk to by Joel asi navždy zezelenal
-
- Kontaktovat uživatele:
Klidně by to mohlo být někde poblíž srazu. JInak asi dá rozum, že 1.6 nepojede s 2.2. Mě osobně by třeba zajímalo právě srovnání stejné kubatury. Co nějaká 1.6, ty si dávám k večeři Každopádně to máš nějakých 300, 400m a to motoru asi neublíží a navíc vyženeš aspoň trochu pavouky.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
O nás
O nás
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Nápad je to good,ale jelikož 90%členů je střed čech a moravíci,tak na tohle já mohu zapomenout,stejně jako na srazy!Nepojedu přes půl republiky na pár hodin!Nás ze západu je hrstka,budem mít sraz v Plzni a zatím nás tam bude 5,vy si dáte sraz 60km od brna a je tam skoro celé forum,pro nás je to kolem 500km a 5h jízdy,to na pár hpdin nepřipadá v úvahu.
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
Štráda píše:Nápad je to good,ale jelikož 90%členů je střed čech a moravíci,tak na tohle já mohu zapomenout,stejně jako na srazy!Nepojedu přes půl republiky na pár hodin!Nás ze západu je hrstka,budem mít sraz v Plzni a zatím nás tam bude 5,vy si dáte sraz 60km od brna a je tam skoro celé forum,pro nás je to kolem 500km a 5h jízdy,to na pár hpdin nepřipadá v úvahu.
no na pár hodin ne, ale sraz v Uherském Hradišti na tři dny už jde ne?
už HONDA civic VTEC
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
a hned vedle UH jsou Kunovice a tam mají letiště . . . .
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
mrkněte na tohle místo, měli tam sraz fiaťáci
Na Komarovicich sem byl, je to tam fajne, ale bejva tam docela dost lidi..a navic od UH tak 250km
já dal jen návrh, kde dělají sraz ostatní kluby a chválí si to
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Na celý víkend,to jo,to už je jiná,ale na srazu sprinty nebudou,v Praze je taky nikdo nechtěl,ani spanilku.Jinak do UH se chci taky přijet podívat,pokud to vyjde časově,ale i na to,že je to na 3dny,tak si budu muset vzít v pátek volno a vyjet kol poledního,pač cesta bude trvat tak kolem 5h,tak abych tam aspoň přijel a ještě něco z toho dne měl,pač jet tam po práci,tak přijedu až pozdě večer!Holt je to tu samej moravák a středočech
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
- Kontaktovat uživatele:
jasne kunovice a obchadzka ani neviem kade a ten mooooost bol uzasnyMike.S píše:a hned vedle UH jsou Kunovice a tam mají letiště . . . .