Jak "zakodovat" autoradio
Jak "zakodovat" autoradio
Potreboval bych poradit s jednou veci.. Mam v aute "300" radio, ktery je odkodovany. Radio je puvodne z jine Astry a proto bylo vymazany kodovani. Protoze 300 radio nema odnimatelnej panel, potreboval bych nejak docilit, aby po zamceni auta aspon blikala kontrolka CODE. Poradite mi nekdo?
Astra G 1,6i, r.v. 99, 3 dv. hatch, magma red
- Reklama
Re: Jak "zakodovat" autoradio
KódováníMate píše:Potreboval bych poradit s jednou veci.. Mam v aute "300" radio, ktery je odkodovany. Radio je puvodne z jine Astry a proto bylo vymazany kodovani. Protoze 300 radio nema odnimatelnej panel, potreboval bych nejak docilit, aby po zamceni auta aspon blikala kontrolka CODE. Poradite mi nekdo?
1. Zapněte zapalování
2. Vypněte přijímač
3. Stiskněte po dobu 3 sec. tlačítko AS a zároveň zapněte přijímač. Na displeji se objeví CODE a po 3 sec. se objeví "____"
4. Volte numerickými tlačítky 1,2,3 a 4 kódové číslo (z car pass nebo radio pass) - tlačítka 1 až 4 tiskněte tolikrát dokud se neobjeví požadovaná číslice
5. Kód zanesete do paměti tlačítkem AS: tlačítko stiskněte po odbu asi 3 sec až se ozve potvrzující tón a umlčené vysílání se opět ozve...
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE
Ses moc hodnej.. Tohle jsem z manualu vycetl taky. Mam ale tenhle problem.. Ten kod si muzu zvolit, nebo je nekde hardwarove v EEPROMce a musi se zadat primo z CAR PASSu ?
Vypada ze zariskuju, opisu serial, projedu to calculatorem, aktivuju kodovani a napisu tam vypoctenej kod.
Vypada ze zariskuju, opisu serial, projedu to calculatorem, aktivuju kodovani a napisu tam vypoctenej kod.
Astra G 1,6i, r.v. 99, 3 dv. hatch, magma red
-
tak si kup car400 s odnímatelnym panelemMate píše:Tak to nejde "zakodovat" dle manualu. Nekdo to dokonale dekodoval.. mam pocit na ze nekdo si nad tim radiem hral s pajeckou.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
dyk si za něj chtěl 250 korun ne? tak at si ho nechá mate odblokovat za 500 a je po srandě nebo ať to počítadlo zkusíMarra píše:No tak uz mu nekdo chlapi pls nekdo odpovezte, at uz mne to radio doma dal nezavazi......Mate píše:Fakt nikdo nevite, jak je to s tema "dvema" znackama CAR 400?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Ono je to docela tezky, protoze mateovi se to zda takhle dost komlikovany...Vojta píše:dyk si za něj chtěl 250 korun ne? tak at si ho nechá mate odblokovat za 500 a je po srandě nebo ať to počítadlo zkusíMarra píše:No tak uz mu nekdo chlapi pls nekdo odpovezte, at uz mne to radio doma dal nezavazi......Mate píše:Fakt nikdo nevite, jak je to s tema "dvema" znackama CAR 400?