Spotreba benzinu 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 2.2
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to mam snad jeste chvili cas
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Mam najeto 88.890km a lambda i EGR byli v tahu, tem EGR asi hlavně kvůli tomu, že ten němčour, co to měl předemnou odpojil kabeli, co jdou do EGRu, čímž ho vyřadil, sice to mělo lepší reakce na plyn, docela to bylo poznat, ale i když se pak zapojil, tak nefungoval, takže jsem dával novej a lambda byla v tahu, a bralo to 10,5, teď maximální spokojenost.
Jinak 6,3 to bylo po dálnici tak kolem 120, po okreslách 90 až 100, ale dost krátký trasy, jinak taky jsem si to prohnal, na 190 po rovný okresce, ale to byl jen kousek. Za 10 dní jedu s astrou do Švýcarska, tak pak dám vědět, kolik si vzala.
Jinak 6,3 to bylo po dálnici tak kolem 120, po okreslách 90 až 100, ale dost krátký trasy, jinak taky jsem si to prohnal, na 190 po rovný okresce, ale to byl jen kousek. Za 10 dní jedu s astrou do Švýcarska, tak pak dám vědět, kolik si vzala.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
no a při 120 je papírová spotřeba přes 7 takže to je snad sen a nebo ti špatně ukazuje ručička palivoměruZigi píše:Na nasich dalnicich a v Rakousku cca 100-120km/h a pak tech asi 80 v prumeru na 5 lechtat plyn,ta 1.8 jede uplne skvele!!!!!Vojta píše:tos jel 80 ne? v papírech je psaná spotřeba při 90km/h 6 litrů...
PS:a kazdy kopec noha z plynu a setrit co to jde
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
no a už to z tebe leze takže 2x5 litrů a jsme na 6,1....Zigi píše:Ver tomu ze taky,ale nepriznas si to!Vojta píše:mě neZigi píše:...PS:rucicka ukazuje spatne kazdemu!...
Me rucicka ubira proti skutecnosti asi 5l
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Proda protoze slabsi a mensi diesely zerou jeste o dost mene a ty silny jsou vhodny pokud clovek rad casto slape na plyn protoze zachovaj slusnou spotrebu i pri razantnejsi jizde. Pro kazdej ucel se hodi neco jinyho.Pleshoun píše:Asi se sem vrátím večer pro pohádku na dobrou noc...
Jestli ti to opravdu papá takhle, tak to potom nechápu, že opel prodá jedinej diesel...
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem za poslední týden absolvoval trasu Liptovský Mikuláš - Praha a zpět a podle PC jsem měl spotřebu 6,6l/100km při standartní jízdě, t.j. dálnice 130 (někdy i trošičku víc) a na okreskách 90 - 100, ve městách jsem se snažil jet těch hnusných 50 (jako slovenský řidič jsem si na tu 50tku zvykal trochu déle).
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin