tlacidlo zamknutia centralu v interieri

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
APiK

Re: tlacidlo zamknutia centralu v interieri

Příspěvek od APiK » 08 čer 2009, 18:14

Ano, my zarytí Růmstraři známe :lol: .
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka

Reklama

kamarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamarek » 08 čer 2009, 19:48

brhy píše:
kukajz píše:Ahojte, no ja mám dorábané poplašné zariadenie (len kôli tomu že mi nefungovalo DO na kľuči) a tam sa dá nastaviť či chcem po zapnutí zapaľovania (tuším :twisted: ) automatické zamknutie dverí... Ale nemám to nastavené. Nemyslím si že je to dobrý nápad. Ozaj, kebyže sa chcem zamknúť (ešte nikdy som sa nezamykal), tak stlačím ten čudlík na dverách a fertig :wink:
pokial to mas na alarme a mas airbagy v aute a alarm napojeny na RJ tak pri nehode ti ho odomkne ak teda nezrusis RJ skor ako vybuchnu airbagy :)
ja mozem mat tiez tuto funkciu pomocou alarmu, ale nepouzivam to. Ono to zamkne po otoceni klucu + nejaky cas a odomkne az po vypnuti kluca. takze pri havarii by som bol v aute veeelmi dlho :(
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA

Kraken

Příspěvek od Kraken » 09 čer 2009, 07:35

Centrál sa pri nehode odomkne sám, ak je zamknutý na prvú polohu, nap. zvnútra po zatlačení vodičovho kolíka na dverách.
Inak by ho v takej podobe nemohli montovať do auta. Už v eFku mám taký centrál.
Ale ten nápad je fajn. Kamoš to má na Vectre. Napr. by sa to mohlo spustiť tak ako automatické svetlá a odblokovať tlačidlom.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.

kamarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamarek » 09 čer 2009, 08:44

ved pri zapnutom zapalovani nie je mozne zamknut na druhu polohu. Jedine si sadnut, zamknut sa a tak ist. no niesom si isty ci by sa auto neodomklo. idem to asi vyskusat :lol:
Edit:
Takze odskusane, po nastupeni do auta dvojite zamknutie, po zopnuti zapalovania sa auto odomkne. :)
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA

Kraken

Příspěvek od Kraken » 10 čer 2009, 11:59

Aj keď auto stojí s vypnutým zapaľavaním, malo by to fungovať.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.

palix

Příspěvek od palix » 10 čer 2009, 14:14

Presne tak - centrál je robená tak, že pri nehode by sa mal odomknúť. Je to aj v návode na používanie - aspoň v mojom. Kufor sa dá zavrieť otočením kľúča, ako to tu správne niekto napísal - potom sa nebude otvárať automaticky. Kolík na dverách je ľahko zatlačiteľný ;)
Ináč bratranec si nedávno kúpil Nissan X-trail. Tiež má všeliaké automatické zatvárania a kadečo... Bratranec to skúsil aktivovať a nakoniec to všetko vypol. Vadilo mu, že auto sa zatváralo samo - hlavne keď niečo potreboval naložiť ;).
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007

Odpovědět