DM: Zadní pravá mlhovka – návod popis a foto
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dodatečná montáž - zadní pravá mlhovka – návod popis a foto
To jsem rád.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
To si musíte nechat nabourat auto na zadek od dodávky, dát spravit do správného karosářství, mlhovku tam zprovozní automaticky a ještě to platí pojišťovna . Už je to tady, měli jste pravdu, už si z toho dělám pr**l.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Tak jsem se na rybach nudil..Sundal jsem svetlo,rozdelal a ejhle,packa-to by tam mohla byt natazena el. ! Tak jsem hodil zarovku,svitilo. Pajka logicky nikde,takze zapalovac + maly imbus,1/2cm takhle a zbytek nozikem,v pohode,akorat bacha na otrepy.Sviti jak ma,takze spokojenost. Diky za navod !!!
Ja som dnes mal dlhu chvilu tak som si demontoval svetlo vyrezal,zabrusil a kedze svorkovnica mala co mala mat tak som uz len dal ziarovku a spokojnost
Astra caravan i line Y20DTH
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jo to uz vypada dobre ne jako nejaky mrzak jen s jednou
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mrzák... Paráda.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Musím se přiznat, že když aspoň malinko mrholí, tak zadní mlhovky zapínám No a co, od toho tam jsou a ne na parádu Brrrr.. když si uvědomím, že jsem skoro rok jezdil jako mrzák..
(Koukám, že tady vzniká slang -> mrzák = majitel vozidla s jednou funkční mlhovkou)
(Koukám, že tady vzniká slang -> mrzák = majitel vozidla s jednou funkční mlhovkou)
a kvůli takovej idiotům mám vepředu přídavný dálky...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Sice jsi mi tím "idiotem" zvedl krevní tlak asi na 220, ale budiž, prý to je občas zdraví prospěšné.
Nevím jak u tebe, ale mně zadní mlhovky nezáří až do nebes, samozřejmě je používám abych byl více vidět a ne abych oslňoval toho za sebou. A protože často jezdíme více aut za sebou mám dostatečnou zpětnou odezvu na to, abych věděl že tomu za mnou to nevadí. A pokud někomu skutečně ano tak rozhodně míň než špatně seřízená HID sada.
Víc nemám co bych dodal. Asi máš krámy, tak ti to pro dnešek odpouštím, i muži mají své dny
Nevím jak u tebe, ale mně zadní mlhovky nezáří až do nebes, samozřejmě je používám abych byl více vidět a ne abych oslňoval toho za sebou. A protože často jezdíme více aut za sebou mám dostatečnou zpětnou odezvu na to, abych věděl že tomu za mnou to nevadí. A pokud někomu skutečně ano tak rozhodně míň než špatně seřízená HID sada.
Víc nemám co bych dodal. Asi máš krámy, tak ti to pro dnešek odpouštím, i muži mají své dny
Pokud někoho oslňují zadní mlhovky z Astry, tak rozhodně doporučuji navštívit očního lékaře, zřejmě nějaká vrozená přecitlivělost na tohle spektrum. Rozhodně to není normální...
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
jj taky si rád rozsvítím dálkový když někoho takovýho potkám-i protijedoucí-nevím kde lidi nechali mozek trochu se setmí nebo sem tam kapka deště a už pálí mlhovky..
A když potkáš něco novějšího s LED zadními světly, které mají VYŠŠÍ svítivost než standard tak si rukou zakrýváš oči, viď ??? OMG..
OK, stop flame a OT, stejně už mám zkažený den. Kdybych to slyšel od 120káře který neví jak u Astry co svítí tak pochopím ale tohle mi hlava nebere.
Ode dneška zapínám zadní mlhovky jen v případě naprosté nutnosti, třeba když budu viset - ale pouze kolmo k silnici - v příkopu
OK, stop flame a OT, stejně už mám zkažený den. Kdybych to slyšel od 120káře který neví jak u Astry co svítí tak pochopím ale tohle mi hlava nebere.
Ode dneška zapínám zadní mlhovky jen v případě naprosté nutnosti, třeba když budu viset - ale pouze kolmo k silnici - v příkopu
Najlepsi magori aj tak jazdia po Nitre. Cez den svietia prednymi hmlovkami, si asi myslia ze to je denne svietenie.....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Takový potkáš i tady, přes den mi to nevadí.
O čem to tady zase je? Mlhovku vzadu samozřejmě zapínám v mlze, popř.v silném děšti, sněžení atd. ale jakmile mě dojede auto a bezpečně mě vidí, tak mlhovku vypínám..z toho vyplývá, že po městě zadní mlhovku vesměs nezapínám - na co.. A jak někdo tvrdí, že mlhovky z astry nikoho neoslňují, tak se musím smát..kor v noci v mlze nebo dešti jet takhle za nějakým v**em 300 km je fakt lahůdka - vím o čem mluvím
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE