raz ide raz nejde, zadne elektricke okno
Re: raz ide raz nejde, zadne elektricke okno
ok, diki za rady, dnes po praci to idem rozobrat. Som zvedavy co to bude s tym lebo uz dlhsiu dobu ma to sere tak zajtra dam vediet ako som dopadol
1.6 16V 74KW HB 5dv.
- Reklama
Tak som sa vcera do toho pustil a rozobral som snad vsetko. Zistil som ze kable su tam popresekavane tak som ich ako tak dal dokopy aby aspon central siel a dnes to idem prekablovat cele.. Rozrezal som celu tu gumennu blbost tak budem musiet asi kupit novu.. Neviete kde sa da zohnat ta gumenna priechodka? Chcem to tam mat pekne spravene vsetko origos tak ako ma byt..
1.6 16V 74KW HB 5dv.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsi mohl znicit tu pruchodku ?? Ja jsem rozebral ten plastovy konektor (jinak by guma nesla stahnout) a pak uz jsem ji jen vysunul. Jinak kdyz zajdes nekam, kde prodavaji dily ti ji muzou prodat.
chcel som ju zachovat ale kable boli polamane prave v tej priechodke a nedalo sa s tym uz nic robit, silou to neslo lebo ostatne kabliky tiez drzali len tak tak.. Tak som ju rozrezal.. Myslim ze to zase nie je rpoblem zohnat novu, ak ju zozeniem tak kupim hned aj druhu a prekopem to na druhej strane, teraz ked uz viem ako na to... Inac je to zaujimave lebo tie kable su v dost zlom stave, dotrhane izolacie.. Az som bol prekvapeny, a z toho asi sest kablov utatych...
1.6 16V 74KW HB 5dv.
-
- Kontaktovat uživatele:
Uz chapes proc ti vsichni rikame ze to bude urcite v tech dverich ??? Ja se taky ptal a taky neveril vlastnim ocim, kdyz mi nesly zadni okna.
jj ved zase ja som vam veril, keby som neveril tak nevytvaram temu ani.. Ved viem ze tu su len chytri ludia.. A kazda rada je cenna a clovek usetri vela casu ked vie co a kde hladat...
1.6 16V 74KW HB 5dv.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jj pred trema mesicama jsem byl na tom stejne jako ty
Noo, kabelaz prekopanaa, okno funguje ale iba z vodicovej strany.. Na zadnych dverach je tlacidlo stale nefunkcne. Takze vsetko funguje ale primarny problem stale existuje.. Dobra sprava je ze motorcek je dobry. Zla vec je ze momentalne uz prestali funguvat tlacidla na oboch stranach dveri.. Na vodicovej strane funguje vsetko ale na oboch stranach nefunguje tlacidlo ((
1.6 16V 74KW HB 5dv.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno me to jeste delaly spatne tlacitka u ridice.
no praveze rozmyslam ze ci to nemoze byt ten mikrospinac napoistku dozadu lebo uz predtym ked mi fungovalo aspon jedno okno zozadu spustat tak ta poistka nefungovala. Tak premyslam ze ci to nie je v nej praveze..
1.6 16V 74KW HB 5dv.