Kde podlozit hydraulicky hever?
Kde podlozit hydraulicky hever?
Ahojte,
doteraz som pouzival na mojej Astre G Caravan (rv 2003) originalny hever, ktory teda za vela nestoji.
Teraz som dostal hydraulicky s nosnostou 2 tony vid tu:http://www.autoexpress.co.uk/products/p ... 2000c.html
Mam ale problem: kde je najvhodnejsie podlozit auto pri zdvihani vpredu a kde pri zdvihani vzadu? Bojim sa, aby som nieco neprevalil , podla hmatu su tam nejake falce, do ktorych by ta zdvihacia korunka pekne sadla, len neviem, ci ta cast je dost pevna. Pouzivate aj nejake vypodlozenie, napr drevenu dosticku? Mate niekto s takymto heverom skusenosti?
Poradte mi, prosim!
Vopred vdaka.
doteraz som pouzival na mojej Astre G Caravan (rv 2003) originalny hever, ktory teda za vela nestoji.
Teraz som dostal hydraulicky s nosnostou 2 tony vid tu:http://www.autoexpress.co.uk/products/p ... 2000c.html
Mam ale problem: kde je najvhodnejsie podlozit auto pri zdvihani vpredu a kde pri zdvihani vzadu? Bojim sa, aby som nieco neprevalil , podla hmatu su tam nejake falce, do ktorych by ta zdvihacia korunka pekne sadla, len neviem, ci ta cast je dost pevna. Pouzivate aj nejake vypodlozenie, napr drevenu dosticku? Mate niekto s takymto heverom skusenosti?
Poradte mi, prosim!
Vopred vdaka.
Naposledy upravil(a) depe dne 08 úno 2009, 19:16, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra 1,4/16V Caravan, r.v. 2003, Z14XE
- Reklama
Re: Kde podlozit hydraulicky hever?
hever v místech kde bývá normální, ty kozy za nápravu...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Ja tendle hever používám také, mám udělané takové U ze dřeva které dám místo těch záslepek na prahách a normálně opřu ten hever o to dřevo a to dřevo se hezky opře o spodek auta . To dřevo mi vlastně slouží jako mezi kus.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Já ten hever mám taktéž a pohužívám ho porád, prkýnko vhodné nebo mám takovej supr čtvereček z gumy asi 1cm silnej!Jinak auto zvedám tam kde je vystužené místo na original hever nebo za ramena,nápravu,někdy i u některých aut i za vanu,ale na to musíš mít zkušenosti-nedoporučuju!Jinak se to dá zvedat kde si vzpomeneš a pokud je to tam alespon nějak vystužený nabo silný!
Naposledy upravil(a) Štráda dne 08 čer 2009, 23:08, celkem upraveno 1 x.
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Kniha Jak na to Astra G, Zafira, kapitola zvedání automobilu.... ke stažení zde
END
-
- Kontaktovat uživatele:
Já ho dávám přímo pod rameno přes kousek desky... zevnitř kola...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
jo, a je to nejrychlejší
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Prosím o foto míst. Už jsem to zkoušel a trochu jsem ohnul kousek prahu
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
Myslíš na straně 145?Podle ní jsem to právě dělal. Není tam ale nic o místě vzadu. Mám to chápat zase tak pět cenťáků od výlisku ke kolu? Jinak hodně z vás tady píše, že někde u nápravy ale v knize je to výslovně zakázáno.
Tak jinak, auto si podepři kdekoliv na nosníku. ten snad poznáš. Btw: co potřebuješ zvednout?
END
No abych se přiznal, tak své první auto mám teprve od minulého roku. Před tím jsem měl motorku. Tam jsem to jaksi nepotřeboval. Takže proto jsem psal o fotky. Takhle mi to bude hned jasne.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hned za prahem je na karoserce lem. Včera jsem tak zvednul celou levou stranu auta. Na ten lem, dáš podélně nějakou desku a přizvedneš heverem. Váha se rozloží a nic neohneš. Když zvedám jenom jedno kolo, tak dávám zvedák přímo pod rameno toho kola, samozřejme taky přes desku. vzadu můžeš i bez, když koukneš zezadu pod auto, tak pod pružinou je na to i taková ploška, do které zvedák pěkne sedne
Moje Astrina 1,7DTi
JJ. Budu zkoušet.
Díky moc
Díky moc
-
- Kontaktovat uživatele:
Konkrétně...
Moje Astrina 1,7DTi