Hurikanovo zlatíčko 5dv. X16XEL
- Reklama
Doufam ze otevreni garaze mas na stejny heslo
Tak to me docela prekvapilo ze tam nejsou odskoky Ale jestli vzadu casto nikoho nevozis... Me taky nejak zadni dvere nechybi Mas nejakou pojistku kdyby ten odskok zklamal? O tom zavarenym kufru taky premyslim a mozna ze ne jenom kufru tak by zajimalo jak to otevrit kdyz ten odskok neodskoci
Tak to me docela prekvapilo ze tam nejsou odskoky Ale jestli vzadu casto nikoho nevozis... Me taky nejak zadni dvere nechybi Mas nejakou pojistku kdyby ten odskok zklamal? O tom zavarenym kufru taky premyslim a mozna ze ne jenom kufru tak by zajimalo jak to otevrit kdyz ten odskok neodskoci
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition
- Hurikan
- Kontaktovat uživatele:
no tak uz sem to taky zkoumal.... ale stal se mi opacny pripad ze mi zamek nezapadl z5... takze sem rozdelal tapecirunk a opravil,a zatim ho nedal z5 takze pri nejhorsim se tam da vlezt z auta... ale nechtel bych to v blizke dobe nejak testovat......
horsi by bylo kdyby selhal central.. to tet nejak koumam,protoze bych se do auta nedostal kdyz nemam zamky....
jinak garaz mam na 5 poklepu ale pššt
horsi by bylo kdyby selhal central.. to tet nejak koumam,protoze bych se do auta nedostal kdyz nemam zamky....
jinak garaz mam na 5 poklepu ale pššt
-
- Kontaktovat uživatele:
To je naprosto skvělá kára. Barva nemá chybu a líbí se mi to přední mračení. Chtěl jsem to taky, ale nějak se mi do toho nechce řezat, vařit atd. Jinak jako celek vážně pěkný.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
Pěkné disky... Jen se zeptám, neškrtáš náhodou s nimi? Já ano a místa tam mám určitě více, ikdyž nevím jaké máš ET atd
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Hurikan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hurikanovo zlatíčko 5dv. X16XEL
Tak panove astrulka sla do sveta, novy majitel sliboval jak se bude starat a po trech tydnech uz je zborena ani fotky sem videt nechtel
tak to je škoda taka krásna astra
Opel Astra G 1.6 8V X16SZR OPC Line
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
http://www.aquapumps.sk/
Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
http://www.aquapumps.sk/
Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...
tomu se ani nedivím člověk k tomu nemá ten vztah když to dělá od píky navíc to koupí nagelovanej blbís s mokrejma notama co mu nato dá peníze táta spousta pěknejch ait končí takhle
- Hurikan
- Kontaktovat uživatele:
no musim rict, ze to koupil clovek kterej se na to auto strasne tesil..... vypadal docela "zodpovedne" je pravda ze ridicak mel cerstve, a tak proto sem si rikal ze s tim jeho pristupem to bude v pohode, rikal ze se o nej bude starat jak jen to pujde nejlepe..... (no stan to nebyla ironie) kazdopadne rikal ze ji chce opravit ,ale tu barvu uz nikdy netrefi
hurikane a kdes ji vubec prodal protoze semi zda ze ji vidavam v Havířove docela často jezdi v tiom takovy mlady kluk
- Hurikan
- Kontaktovat uživatele:
no do havířova sem ji prodal, ale tet si ji videt nemohl, kdyz to ma zbouchly.....??? nebo kdy si ji videl naposledy??
je tomu asi tri tydny jezdi v tom mladi kluci