no spíš: kde máš ten druhej?TOMHAJ píše:no,to je skoro cena o ktere mluvim.Nejaky jiny-levnejsi zpusob ? ...a nepiste,jezdi pouze na jeden klic! -)
nahradni-novy klic
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
- Princ William
kod ceho. mam k autu takovou karticku s kodama od radia s VINem atd. tam je ten kod nebo ne. asi se me povedlo nekde ztratit jeden klic.Zdeněk Lbc píše:Samotný klíč stojí cca 1 200,-, dálka cca 1 200,-, programování 291,-, zjištění kódů přez internet 600,-. Výsledná cena cca 3 291,- Kč.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
zdeňek myslel když ty kody někdo neví (ztratí kartičku nebo jí při koupi ojetiny nedostane)Jarda píše:kod ceho. mam k autu takovou karticku s kodama od radia s VINem atd. tam je ten kod nebo ne. asi se me povedlo nekde ztratit jeden klic.Zdeněk Lbc píše:Samotný klíč stojí cca 1 200,-, dálka cca 1 200,-, programování 291,-, zjištění kódů přez internet 600,-. Výsledná cena cca 3 291,- Kč.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Zdeněk Lbc
- Princ William
pokus !!
zdar,mam jeste neco.Zkousel uz nekdo z vas,naprogramovat jiny DO v klici (z jineho vozu) u vasi spinacky?Rozumej: mas vlozeno a otoceno svuj origo klic a v tesne blizkosti spinacky zkusic takto "naprogramovat" jiny dalkac z jine Astry.Co myslite,slo by to?? Jedna se mi o stejny problem,jestli jde pouzit dalkac napriklad z vrakace a nechat si ho takto preprogramovat.V autorizaku rikaji,ze se musi koupit novy celi klic.Kdyz byste byli na sraziku,muzete to zkusit,staci jen dve astricky a je to!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ten car pass kdyz zaplatim 6 kil tak mi ho udelaji nebo jen zjisti ty kody pro klic a zadnou karticku nedostanu? mam k autu 2 klice, ale ten druhej co mam na dalkaci mi nepasuje do dveri, takze to je docela pesek
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Zdeněk Lbc
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no aspon takZdeněk Lbc píše:CAR PASS už Ti nikdo neudělá, ten se dodává pouze s novým vozidlem, zjistěj Ti jen původní kódy k autu.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: pokus !!
Tohle nejde, musíš do servisu Opel, kde ti to za 600 naprogramujou, jen ve spínačce to nelze.TOMHAJ píše:zdar,mam jeste neco.Zkousel uz nekdo z vas,naprogramovat jiny DO v klici (z jineho vozu) u vasi spinacky?Rozumej: mas vlozeno a otoceno svuj origo klic a v tesne blizkosti spinacky zkusic takto "naprogramovat" jiny dalkac z jine Astry.Co myslite,slo by to?? Jedna se mi o stejny problem,jestli jde pouzit dalkac napriklad z vrakace a nechat si ho takto preprogramovat.V autorizaku rikaji,ze se musi koupit novy celi klic.Kdyz byste byli na sraziku,muzete to zkusit,staci jen dve astricky a je to!
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nahradni klic + preprogramovani 1700 korun ceskych.