raz ide raz nejde, zadne elektricke okno
raz ide raz nejde, zadne elektricke okno
Nazdar vsem, stava sa mi v poslednej dobe ze niekedy ide stahovat zadne lave okno tlacitkom a inokedy nie. A pritom z vodicoych dveri ide. Skusil som prehodit tlacitka z pravej strany ale robi to stale. neviete v com by to mohlo byt? mal som dole oblozenie ale nic som nezistil..
1.6 16V 74KW HB 5dv.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: raz ide raz nejde, zadne elektricke okno
Na 90% to budou kabely v průchodce ke dveřím... polámané...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přesně jak píše Frydex. Zkontroluj průchodky a u toho i průchodku pátých dveří.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
Jj presne tak, jak pisou, taky jsem s tim valcil. Ja jsem, krome dratu ve dverich, mel v haji jeste tlacitka u ridice, kde jsem mel v haji mikrospinac pro tu pojistku, ktera vypina ovladani vzadu a posuv nahoru u jednech zadnich dveri.
a ako skontrolujem tu prechodku? Resp. ako ju rozobrat? Nechcem poskodit tu gumu..
1.6 16V 74KW HB 5dv.
ahaa, no super, pojdem to dnes asi vyskusat po praci...
1.6 16V 74KW HB 5dv.
Tak som sa s tym pohral trochu a uz mi na zadnych dverach nejde ani central ani okno.. Bude to nieco asi v tej priechodke, idem dnes rozobrat cele dvere tak som zvedavy co to bude.. Dufam ze len vypadnute kontakty nejake..
1.6 16V 74KW HB 5dv.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem prvni rozebral cely ten konektor, jestli si dobre vzpominam je 11pinovy (ve predu u ridice 40 pinovy). Mno a utvane draty uz potom samy vypadly, samozrejme pruchodka sla dolu. Mno a pak jsem veskere poskozene draty nastavil. A to tesne za konektorem a az v aute ve sloupku. Vse jede jak ma.
takze si musel dat dole aj ten plast v interiery co je pozdlz sedacky? Lebo inak sa tam asi nedostanem...
1.6 16V 74KW HB 5dv.
este jedna otazka, pri demontazi toho prahoveho dielu pod B stlpkom treba demontovat aj sedacku?
1.6 16V 74KW HB 5dv.
ahaa mno a mas nejaku vychytavku? Lebo sedacku sami dvakrat zrovna davat dole nechce.. tie sroby tam drzia uz 10 rokov a naposledy sme s tatkom na jeho aute takto odtrhli srob...
1.6 16V 74KW HB 5dv.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno ty plasty pruzi a pri trose sikovnosti se to da udelat bez vytahnuti sedacky