Altelnator
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Altelnator
J.J-recyklují i delco.Jen to musí být stejná ampéráž.Přesně vědí,kde na altíku hledat potřebná čísla.Je to vyďubkováno v místech uchycovacích ok altíku.Kouknou do seznamu austausch a je vyhráno.
- Reklama
OK. Zítra tam zajedu, ať si to najdou a hned to objednám.
Tak ještě jednou díky
Tak ještě jednou díky
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
Takže Denny to věděl přesně!!! Dneska mi ho vymontovali a je tam opravdu 100A. Takže výměně v ELITu nic nebrání. Samozřejmě s výměnou altíku mi byla doporučena výměna klínového řemene. Tak jsem se kouknul na ten starý a je tam 5PK 1212. V ELITu jsem ale našel jen 5KP 1210. Nebude to vadit? Nemám jej raději objednat v OPLU? Díky
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Mam dotaz, jakej altik ma mit 1,6 8V 55 kW s klimatizaci? 70 nebo 100A?Diky
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo?Denny nevis?
No zkus si to najít zde: http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0
Já jsem to zjistil podle čísla karoserie. Opravdu to pasovalo. Jinak to je samozřejmě vyražené na úchytu alternátoru.
Tak hodně štěstí a přeji ti, aby to byla 100A verze. Jinak se nedoplatíš a šel bych asi spíše do repase.
Pak dej vědět jak jsi dopadl.
Já jsem to zjistil podle čísla karoserie. Opravdu to pasovalo. Jinak to je samozřejmě vyražené na úchytu alternátoru.
Tak hodně štěstí a přeji ti, aby to byla 100A verze. Jinak se nedoplatíš a šel bych asi spíše do repase.
Pak dej vědět jak jsi dopadl.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
monderka-jestli chceš využít výměnu /austausch/,tak musíš vyndat ten tvůj.Dělá se i 70A i 120A.Jestli chceš brát z vraku,tak lze použít 100A.Vozy s klimou mají 99% 100A.