Sraz u Schumáka v jeho báře - 21.02.2009
Re: Sraz v Bohumíně v hospůdce Belfást dne 6.6.2009 info str.2
tweety: přestaň chlastat u PC kdo to má po tobě luštit
- Reklama
Skuti ja nechlastam ale muj maly dvou lety braska si pred nejakou dobou hral s mou klavesnici a kompletne mi ji rozdupal tak ty pisnemka nekdy preskakujou:D:D tak se predem omlouvam
no už jsem se lek
nemusis se bat zitra skocim pro novou
hlavně přiskoč s masem/klobásama v sobotu na kavárnu
Jo dojedu muzem dat nekde scuka treba drive a pak tam dojet spolecne?? jestli uz neco nemas??
nemám, ok to by šlo
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm v sobotu me ceka Servo na Fabii a moje predni naprava, tak uvidime jestli mi to vyjde, pokud ano, tak az vecer kolem 20:00. Puvodne jsem mel sekat travu, ale musim tatovi a sobe dat auto do kupy.
Ty jo, tak to já Ti přistavím i fanouše, taky plánuju na sobotu údržbu. A já půjdu na sraz i za Tebe;)
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm neposmivej se
Ale já se neposmívám, to bych si nedovolil. Taky se budu hrabat v autě. No a kdyby náhodou, tak tam sjedu...
Ale spravit by jsi mi to mohl, co
Ale spravit by jsi mi to mohl, co
-
- Kontaktovat uživatele:
Gallo co mas za pruser na aute ??
Máš SZ, ať tu neOTečkujeme
Čau Frydex
není třeba nějaký sraz ve východních Čechách??? je pravda, že do Uherského Hradiště to není 250km jak do Bohumína, ale pouhých 245km já jsem z Náchodska přesně z Hronova, tak by nebylo od věci to mít blíš ale může mě rupnout a 20. tam budu, ale zas 20. září to je neděle co nic kladného k.u.r.v.a. jo a jinak tu svojí holku Géčkovou jsem hodil na https://www.astra-g.cz galerie a je druhá v pořadí zatím ji mám jen chvilku Frydex nemáš prosím tě nějaké fotky z UH jestli ano??? pošli odkaz a já na ně juknu...dík
miky
není třeba nějaký sraz ve východních Čechách??? je pravda, že do Uherského Hradiště to není 250km jak do Bohumína, ale pouhých 245km já jsem z Náchodska přesně z Hronova, tak by nebylo od věci to mít blíš ale může mě rupnout a 20. tam budu, ale zas 20. září to je neděle co nic kladného k.u.r.v.a. jo a jinak tu svojí holku Géčkovou jsem hodil na https://www.astra-g.cz galerie a je druhá v pořadí zatím ji mám jen chvilku Frydex nemáš prosím tě nějaké fotky z UH jestli ano??? pošli odkaz a já na ně juknu...dík
miky
Opravuju Kubu,jelikož čas byl určen na 16:00,takže všechno bylo dáno.Místo,čas i mapkka,pro ty,co místečko neznají.Nechci se už k tomu vracet.Je mi to líto,mohlo být fajn,ale rozhodli jste se sami.Frydex píše:Ale dyť nedal žádný konkrétní čas, nenapsal kdo tam bude, ja vím kde to je. Každopádně Fernet byla další varianta, on se tu hned začne sypat, že na něho serem. Mi je úplně jedno kde budu, jestli tu, nebo o 10km dále...
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL