Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Reklama
no nevim ptal sem se schválně protože v servisní příručce v oplu maj napsaný že se svorkovnice nemění ale kabely se uskřípnou a spojí natvrdo...samotný svorkovnice nikde nekoupíš...manli2 píše:bývalý zaměstnanec servisu opel, součastně mechanik s vlastním servisem
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak moje nova astrule celej vikend odpociva v garazi a ceka az ji snad uz zitra nasadim znacky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak dnes musela Astra vézt težší náklad ( konkrétně 340kg )... z začátku jsem měl menší strach, že budu muset při rozjezdu do kopce a na rovinkách proti větru přidávat více plynu, než normálně. Ale k mému velkému překvapení a nadšení jsem na konec jel s plynem stejně, jako kdybych jel sám ... Hold diesel no ( i když ta slabší verze )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak vcera jsem se tesil, ze budu mit opravene centalni zamikani ( presneji zprovozneni na dalku a zamikání za druhou polohu u nových zámků )... Bohuzel k me smule mi to neopravili ( upozornuji, ze jsem nebyl u OPELA ), nebot hlavni zadrhel je ridici jednotka v pravo vpredu u dveri... Predchozi majitel tam dal ridici jednotku z jineho vozidla, takze si nerozumi s dalkovym ovladanim a zamikanim... A jelikoz u Opela by toto serizeni stalo zrejme hooodne penez ( Bodejd by ne, kdyz je to autorizovany servis ), tak bych se na vas chtel obratit, jestli vite o nejakem dobrem servisu, kde by si s tim pohrali a za rozumnou cenu
Paráda ....
Dnes byla zprovozněná zpětná rychlost, takže už svítí ( před tím se blbě vyjíždělo z řady zaparkovaných aut, protože když nesvítila, tak nikdo nemohl vědět, že budu vyjíždět a v noci při parkování do řady aut se muselo přisvicovat zadními mlhovkami, protože se nedalo odhadnout, zda do někoho za mnou ťuknu, nebo ne ). A zároveň mi dnes přišlo křídlo a dokládek pod zadní nárazník, takže jen nastříkat do barvy vozu, nainstalovat na vůz a hned pošlu foto ( Snad to do konce tohoto měsíce bude hotové )...
Dnes byla zprovozněná zpětná rychlost, takže už svítí ( před tím se blbě vyjíždělo z řady zaparkovaných aut, protože když nesvítila, tak nikdo nemohl vědět, že budu vyjíždět a v noci při parkování do řady aut se muselo přisvicovat zadními mlhovkami, protože se nedalo odhadnout, zda do někoho za mnou ťuknu, nebo ne ). A zároveň mi dnes přišlo křídlo a dokládek pod zadní nárazník, takže jen nastříkat do barvy vozu, nainstalovat na vůz a hned pošlu foto ( Snad to do konce tohoto měsíce bude hotové )...
- Princ William
tak za patek a za sobotu 460km. v patek v Praze v SRBA servisu pro novou baterku (v plzni mi ji slibujou uz 14 dni a stale nic) ta stara mi odesla na srazku ve volduchach a tak jsem nejezdil . do prahy jsem prifrcel na pujcenej 74Ah. jste meli videt jak se tam sebehli mechanici se kouknout co tam mam za baterku na benzinaku cena s montazi 1510,-. potom srazek s honzou-coupe a nasledna cesta pro pneumatiky ktere stejne momentalne nemeli. nevadi pak cesta domu cela cesta des bes protoze se na D5 stavi mytne brany tak je tam omezeni na 100 pak na 80 asi tak kazdejch (5-10km nevim presne mozna i vic) sem tam naka kolona. treba u Rudne ve smeru na Prahu z duvodu opravy vozovky. pak jeste zastavka na vrakovisti v plzni pro krouzek pod volant (pro pepcu). celkem 300km spotreba cca 7/100. vecer montaz VDO CDR 500
sobota cesta za pepcou a nasledna cesta do Plane u M.R. na letiste krizenec. foto v sekci srazy. pocasi se povedlo. rano po prijezdu montaz multifunkcniho volantu a vymena krouzku pod volantem a nandani novych potahu v pepcovo astrulce pak jsme si s pepcou parkrat projeli po runwayi za ucelem predstavit nase astricky a trochu jim provetrat motory a take vzorky na predni naprave . pak jen sledovani programu a ladovanim dobrot do sebe vecer cesta zpet domu. pocitadlo ukazalo 160km a spotrebu kolem 8/100 ale neni se ani cemu divit po tej ceste tam i nazpet (ja jeste kousek po dalnici) + kolecka po runwayi, ze pepco uz se tesim a stradam zase na Milovice pokud teda budou
sobota cesta za pepcou a nasledna cesta do Plane u M.R. na letiste krizenec. foto v sekci srazy. pocasi se povedlo. rano po prijezdu montaz multifunkcniho volantu a vymena krouzku pod volantem a nandani novych potahu v pepcovo astrulce pak jsme si s pepcou parkrat projeli po runwayi za ucelem predstavit nase astricky a trochu jim provetrat motory a take vzorky na predni naprave . pak jen sledovani programu a ladovanim dobrot do sebe vecer cesta zpet domu. pocitadlo ukazalo 160km a spotrebu kolem 8/100 ale neni se ani cemu divit po tej ceste tam i nazpet (ja jeste kousek po dalnici) + kolecka po runwayi, ze pepco uz se tesim a stradam zase na Milovice pokud teda budou
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
nedelej ze sebe sneka jsem videl toho schumacherapepca píše: já to nechápu,vždyt jsem jezdil pomaloučku Jarouši,já mám pouze 1.6, pouhých 101 koníčků to není nic k závodění
P.S.
a ze spotreby vo 1 litr navic si fakt hlavu nedelam
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO