Silnice a dálnice (APíčKovo silničně dálniční téma. :)
Re: Silnice a dálnice
Když už jsme u D11, nevíte co se stalo tuším na 76,5km ve směru na hradec? Jsou tam čáry od gum přes všechny pruhy jako kdyby tam byla scéna z Kobry 11 - podle obrysů aut nakreslených při šetření policií to tam bylo hodně divoké
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
- Reklama
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Díky moc za info.
[OT]
Samozřejmě příčiny mohly být jakékoliv (prdla guma, kůň se splašil, mikrospánek, ...), ale už se mi několikrát na D11 stalo že mě předjížděl někdo s přívěsem pro koně (ať už naloženým či nikoliv) - a to jezdím 110 kvůli spotřebě. Na to, že na tom mají (80) s tím jezdí docela zostra.
[/OT]
[OT]
Samozřejmě příčiny mohly být jakékoliv (prdla guma, kůň se splašil, mikrospánek, ...), ale už se mi několikrát na D11 stalo že mě předjížděl někdo s přívěsem pro koně (ať už naloženým či nikoliv) - a to jezdím 110 kvůli spotřebě. Na to, že na tom mají (80) s tím jezdí docela zostra.
[/OT]
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Re: Silnice a dálnice (APíčKovo silničně dálniční téma. :)
- denny
- Kontaktovat uživatele:
No konečně mi bude stačit jedna škatule na všechny auta.Do teď jsem musel mít 2dálniční známky a dvě auta určená k jízdám pouze mimo dálnici.
JJ denny, uvažuji stejně
i já mám dvě káry tak se mi to vyplatí
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
no to nevím . páč uvažujou že to změní a čip bude jen pro jedno auto ..nepřenosný!!!!
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
To ani nevyslovuj nahlas, jinak startuju káru a jedu jim to vysvětlit pomocí pěsťovky mezi oči.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Konec poplachu-jedna se pouze o vozy nad 3,5tuny.
U nižší kategorie zůstávají známky
U nižší kategorie zůstávají známky
U Opatovic vznikla jedna z největších křižovatek v Česku
No konečně, ten už jen R35...
No konečně, ten už jen R35...
-
To se zas pani stavaři vyřadili ,ne ted važně.Obchvat Opatovic Je to přesně jako z obchvatem Holic,nikdo si nedoaže uvědomit co to městu přineslo,snad jen mistni ,ted je ve městě konečně klid a všechen tranzit jezdi okolo,aspon v něčem podstatnem a učinnem se začiname podobat zapadnim zemim,tam je to běžne,tohle jako profi řidič ocenuju,uspora času a pohodlna jizda zaroven Vidim to dnes denodeně u nas ve městě,obchvat by se nam hodil jakbysmet
Naposledy upravil(a) Vojkuvka81 dne 28 lis 2009, 09:36, celkem upraveno 1 x.
jj, postupně krachují malí obchodníci v Holicích .
Jojo, už jen R35 pro pohodlnější cesty do Olomouce a byla by to paráda ... třeba provizorní sjezd z D11 mi jako nekamioňákovi až tak nevadí.
A taky se těším až otevřou jižní pražský okruh - ať už bez známky nebo bez, ten tranzit prostě ubyde a konečně se budu moct odvážit na jižní spojku i ve špičce bez hodinového stání...
A taky se těším až otevřou jižní pražský okruh - ať už bez známky nebo bez, ten tranzit prostě ubyde a konečně se budu moct odvážit na jižní spojku i ve špičce bez hodinového stání...
hehe ted teprve jsem si všimnul tvého tématu, ale ty 3km fakt pomohly leda libišanům, vůbec si nepamatuju, že by při sjezdu před Libišanama byly fronty až k benzínce!!
ale ta křižovataka je fakt luxuní, naštěsí pojdu furt rovně...tak to bude super, jen mám rozporuplné pocity z trasy R35 - vyhrála jižní varianta - Litomyšl, jinak bych najel doma na dálnici (asi kilometr) a sjel u rodičů z R35 přímo do garáže..
ale ta křižovataka je fakt luxuní, naštěsí pojdu furt rovně...tak to bude super, jen mám rozporuplné pocity z trasy R35 - vyhrála jižní varianta - Litomyšl, jinak bych najel doma na dálnici (asi kilometr) a sjel u rodičů z R35 přímo do garáže..
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..