Silnice a dálnice (APíčKovo silničně dálniční téma. :)
Včera jsem jel kolem a ještě to neotevřeli ... jako výhodu to nebude mít zatím žádnou, dokud neudělají tu MÚK a R35 až k pardubicím. Maximálně pro tu obec skrz kterou teď všechno jezdí (což zase chápu, ale imho mohli ty 3km otevřít až s následujícím úsekem)
Jinak ten návrh MÚK je dost odvážný, já bych místo toho mega-ronda (kde češi stejně nebudou vědět jak jezdit, viz kruhové objezdy) udělal jako to mají v německu - dva připojovací pruhy na každou stranu = člověk ani nepozná že změnil dálnici.
Jinak ten návrh MÚK je dost odvážný, já bych místo toho mega-ronda (kde češi stejně nebudou vědět jak jezdit, viz kruhové objezdy) udělal jako to mají v německu - dva připojovací pruhy na každou stranu = člověk ani nepozná že změnil dálnici.
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
- Reklama
Re: Silnice a dálnice
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Zklidnění severojižní magistrály, nevím, jestli se toho opravdu dožijeme . A kdo to zaplatí?
BTW: 4:40 bílé Géčko v kombajnu, kdo z nás?
BTW: 4:40 bílé Géčko v kombajnu, kdo z nás?
-
- Kontaktovat uživatele:
na blbou otázku žádná odpověď jak říkal náš mistr
myslim že dožijeme, ale Géčka už ne a kdo to zaplatí? tak to je asi jasný ne? TY, já, Trdlo, a každej na tomhle foru se bude podílet
myslim že dožijeme, ale Géčka už ne a kdo to zaplatí? tak to je asi jasný ne? TY, já, Trdlo, a každej na tomhle foru se bude podílet
No podle plánu se toho i Géčka dožijou, ale já tomu nevěřím...new-name píše:na blbou otázku žádná odpověď jak říkal náš mistr
Ja nienew-name píše: a každej na tomhle foru se bude podílet
Mizim, čaunew-name píše: a každej na tomhle foru se bude podílet
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tak značky sú aj lacnejšie, aj menej pracné...
Mě zase fascinuje pozor zvěř (srnka v trojúhelníku) na D11 a pod ní myslím 11km.