![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
To me po*er .... vsechny nicky OK ale svuj si zkomoliAvantgarde píše:George_GTR, Rakdors, Jimmy323f, Rakosni(cz)ek, MODRE CABRIO NENI CLEN, kabrioletak, tesario, Avnatgarde, Sendik
Říkal jsi, že pomsta bude sladká.Trdlo píše:Tak jako Majesty, kdyby jsi rovnou npsal, že na kluky se*eš a nechce se ti jet (vím že Tě žena nechtěla pustit), bylo by to jednodušší napsat přímo, jak se tu vymlouvat, že ti nejede auto....
No tak panove... tohle patri na pavlac anebo do: FLAME a HÁDKY - veškeré spory řešte tadyMajesty píše:Říkal jsi, že pomsta bude sladká.Trdlo píše:Tak jako Majesty, kdyby jsi rovnou npsal, že na kluky se*eš a nechce se ti jet (vím že Tě žena nechtěla pustit), bylo by to jednodušší napsat přímo, jak se tu vymlouvat, že ti nejede auto....Kdybys mi nemusel nutně týden před srazem měnit půl auta a dělat tu příšerně drahou diagnostiku, určitě by zbyly koruny na sraz a hlavně by mě nezlobilo auto s otáčkama...
![]()
Nějak jsem se vymluvit musel.
![]()
![]()
![]()
Kluci video je super, akce povedená, takže doufám, že bude další ročník.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |