Jak jste přišli na přezdívku, kterou zde na fóru používáte ?
Re: Jak jste přišli na přezdívku, kterou zde na fóru používáte ?
z háčkem to zní blbě tak jen Samot
- Reklama
ŠAMOTNE
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
U mňa je to jasné Milan = m1lan
Taky se přidám...zkratka JoeL je Joe Lippinezzi...přišel jsem k tomuto pseudonymu v UK, kde mi říkali "Jay" (protože jsem nesnášel George a jméno Jiří zase neuměli vyslovit.."Jay" je výslovnost písmene "J") a později to zkomolili na Joe...Lippinezzi mi říkal italský kolega, je to také komolenina příjmení...Tohle jméno používám už pár let v hudebním průmyslu
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
Já to mám prosté - KLF jsou všechny souhlásky z mého příjmení a navíc se tak jmenuje jedna z mých velmi oblíbených hudebních skupin.
KLF = Bill Drummond and Jimmy Cauty neboli dohromady duo Kings of the Low Frequencies.
KLF = Bill Drummond and Jimmy Cauty neboli dohromady duo Kings of the Low Frequencies.
Já ani nevím...
Pepik jsme nechtěl, někteří mi říkají Pepíno, někteří jinak . No a Pepino už tu byl, tak jsem přidal náhodná písmena... a Opel se toho chytil, a začal tak rozlišovat Astry..
Pepik jsme nechtěl, někteří mi říkají Pepíno, někteří jinak . No a Pepino už tu byl, tak jsem přidal náhodná písmena... a Opel se toho chytil, a začal tak rozlišovat Astry..
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
V prvaku jsem na stredni mel jednoho kamose obra a i kdyz jsem byl normalne velkej, vzdycky jsem vypadal dost mlade a vedle nej jsem vypadal o to mladsi a mensi a sup... Jsem Pindour!!
Hmm, tak Shimmeron som preto ze kedysi som bol Psycho lebo som bol psycho no a ked som prestal byt tak mi nemali ako hovorit a Miso je kazdy druhy a teda sa kamarat raz pozrel do telefonu a tam mal zvonenie Shimmering, a teda mi povedal ze budem Shimmeron, uchytilo sa a kedze je to dlhe tak som Shimi alebo Shimmi ci Shimm, vyslovnost Šimi
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Jsi zkrátka 1dnička .m1lan píše:U mňa je to jasné Milan = m1lan
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Tohle musím potvrdit . Nic jiného než White Room se u nás nedalo sehnat (a to ještě těžko).KLF píše:KLF = Bill Drummond and Jimmy Cauty neboli dohromady duo Kings of the Low Frequencies.
U mě přezdívka vznikla čistě ze jména. Křestním jsem Mirek M.erik
Žádná velká věda, používám to tak 2 roky.
Žádná velká věda, používám to tak 2 roky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem příjmením Frydrych... od jakživa mi banda všude říkala Frýďo, Frydo, nebo Frodo, sem tam padla hláška i na Frydex. A protože když jsem zadával nick při registraci sem, nešly vložit háčky a čárky, musel jsem tedy Frýďa oželet a použil jsem nick Frydex, který na netu používám cca 12 let
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
No .. příjmením se jmenuju Boček, takže je všem jasné, proč zrovna Boči. Přezdívku používám i mezi kamarády a vleče se se mnou už od ZŠ což je přes 10 let. Musím prásknout, že když jsem začal randit s moji přítulí, tak dokonce ona mi říkala Boči, aniž by veděla, jak se jmenuju vlastním jménem .
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Mno ja se vozral jako svina a byl sem jak prase nalitej prej jak Alpa ale alpa se kamosum moc nezdalo tak to preslo na alpina a sem tet asi 4 roky Alpin
Alpin Blue 2.0DTi
New autoo Astra G Y20 DTH 74Kw....
New autoo Astra G Y20 DTH 74Kw....
Jak to asi vysvětlí tento člen?