Dodatečná montáž: Tempomat
Re: Dodatečná montáž: Tempomat
2 langdon2: Díky za odkaz
2 JoeL: Jestli bude přes týden trocha času, tak kouknu jestli tam nějaké ty konektůrky mám, musím to zase celý pročíst - na denní svícení konektor byl, ale jiný jsem nehledal.. Obávám se že asi nebude, ale za kouknutí nic nedám. Pak bych se ozval a když tak bychom objednali spolu. A případně si udělali výlet do Blavy, kdyby se nenašel někdo jiný kdo by nám to namontil
2 JoeL: Jestli bude přes týden trocha času, tak kouknu jestli tam nějaké ty konektůrky mám, musím to zase celý pročíst - na denní svícení konektor byl, ale jiný jsem nehledal.. Obávám se že asi nebude, ale za kouknutí nic nedám. Pak bych se ozval a když tak bychom objednali spolu. A případně si udělali výlet do Blavy, kdyby se nenašel někdo jiný kdo by nám to namontil
- Reklama
spojkovy spinac je nahradeny signalom od volica prevodov.JoeL píše:jo abych nezapomel...nedohledal jsem, jak se dale postupuje v pripade aut.prevodovky. Spojkovy spinac asi nepotrebuju takze by me mel zajimat jen brzdovy?
ak das paku do N, tempomat sa vypne.
myslim, ze by bolo vhodne vytvorit zvlastnu temu na mechanicky tempomat
Mondeo 98 1.8, Vectra 97 x16xel, x20xev, Tempra 96.
mail jurajlanyi(zav-inac)gmail bodka com
mail jurajlanyi(zav-inac)gmail bodka com
ktovie, aka elektronika tam je. skusal to niekto merat ?PepaS píše:Díky Arwy & Trdlo: je to jak píšete: V 2002 byl spínač třípinový (č. 62 40 093) a vypadá to, že obsahuje nějakou elektroniku, kdežto u 2004 už je pouze dvoupinový (č. 62 39 120) a je to prostý spínač... proto ten velký cenový rozdíl
je vymena spinaca od VIN 32... spojena so zmenou RJ motora ?
Takže keď som správne pochopil toto téma tak,si môžem dať namontovať aj ja elektronický tempomat riadený na páčke smeroviek.
A ako píše JoeL tak bolo by to za cca 100eur
A ako píše JoeL tak bolo by to za cca 100eur
Astra 1.6 / 16V / 74kW / EDITION 100 / X16XEL
moc se v tom nevyznam, nevim jestli je elektronicky nebo mechanicky...ivrai je chalan, ktery to prodava, tak poskytne blizsi info
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
Mechanicky,ale ovládaný by bol elektronicky na páčke smeroviek cez riadiacu jednotku a servo ...
Astra 1.6 / 16V / 74kW / EDITION 100 / X16XEL
-
- Kontaktovat uživatele:
TEMPOMAT
chlapi ja viem ze ma ukamenujete ale potreboval by som neaky schemu zapojenia Tempomatu ale origosu co tam uz bol popripade dokumentaciu k tomu
dik a ne ze dakto napise daj Hladat lebo uvidi lebo v robote neni moc casu na to hladanie
dik a ne ze dakto napise daj Hladat lebo uvidi lebo v robote neni moc casu na to hladanie
Re: TEMPOMAT
Prosim o presunutie do existujucej temy.....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesunuto
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
to je fajn ze ste to presunuli ale ja si ho dorabat nechcem ja ho mam ale potrebujem komplet elektricku schemu toho co tam mam aby som to vedel opravit
Takže zatím mám objednaný 1 kus sady tempomatu pro X motory (víc jich teď není..) Na předsrazíku se na to kouknem, namontujem a když bude vše oukej, tak se domluvíme s Jurajem, aby nás zásoboval Určitě dám vědět, jak to dopadlo...
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
no tak som sa rozhodol, nasiel nejake prachy bokom,som dneska pisal Iurajovi SZ. Nejako sa to budem snazit na X14XE napasovat.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010