Koupě zafiry
Re: Koupě zafiry
Zdravím,
tak i já se svou rodinkou se rádi přidáváme k Zafirákům, neb v dnešních podvečerních hodinách jsme pořídili Zafirku - 1,8 LPG původem z Itálie, ve výbavě Elegance, r.v. 2002, 160k peněz - http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ra/7098994
Auto je zatím na převozkách, do konce týdne snad bude zaevidováno, potom výměna rozvodů, ... a pak už snad jen jezdit.
tak i já se svou rodinkou se rádi přidáváme k Zafirákům, neb v dnešních podvečerních hodinách jsme pořídili Zafirku - 1,8 LPG původem z Itálie, ve výbavě Elegance, r.v. 2002, 160k peněz - http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ra/7098994
Auto je zatím na převozkách, do konce týdne snad bude zaevidováno, potom výměna rozvodů, ... a pak už snad jen jezdit.
Zafira Z18XE Elegance
LPG
LPG
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
pěkná, pěkná, tak hodně KM bez nehod a vítej mezi námi
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
My jsme koupili naši zafirku od rodinného známého, který ji dovezl ze Švýcarska, servisní knížka korespondovala s VIN, byly přiloženy i pojistné smlouvy z doby provozu prvním majitelem.
Zafirka je 1.8 16V - 92kW, model SPORTLINE, v provozu od 11/2002, výbava elegance + sportpaket ( spojlery ), zatmavená skla, v době koupě měla najeto 75t km, cena s STK + emise + přihlášení 235.000.
Jsme s ní spokojeni, je to malá dodávka i mikrobus v jednom, je-li to potřeba.
Rozhodně bych ji nekupoval v žádném autobazaru zde v ČR ( stav, kilometry, nehorázná cena ), lepší je fakt zajet do Němec
Zafirka je 1.8 16V - 92kW, model SPORTLINE, v provozu od 11/2002, výbava elegance + sportpaket ( spojlery ), zatmavená skla, v době koupě měla najeto 75t km, cena s STK + emise + přihlášení 235.000.
Jsme s ní spokojeni, je to malá dodávka i mikrobus v jednom, je-li to potřeba.
Rozhodně bych ji nekupoval v žádném autobazaru zde v ČR ( stav, kilometry, nehorázná cena ), lepší je fakt zajet do Němec
Opel ZAFIRA 1.8 16V SPORTLINE - 92 kW, dovoz ze Švýcarska,
Zase jeden "chytrej" Ten samej ročník co mám já a to jsem ji kupoval vloni v září kdy byly ceny úplně jinde než dneska a 50tis. levněji.
Za ty peníze ti seženu stejnou a o dva roky mladší.
Sry, ale musel jsem se se k poslední větě předešlého příspěvku ozvat.
Za ty peníze ti seženu stejnou a o dva roky mladší.
Sry, ale musel jsem se se k poslední větě předešlého příspěvku ozvat.
Naposledy upravil(a) MAX - CZ dne 01 čer 2009, 19:49, celkem upraveno 1 x.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
Asi tak Maxi...Minulý týden jsem ohlížel 2002 1,8i 16V,se škráblým nárazníkem a světlem vpředu,naj. 115tkm,stříbrná,sportovní sedačky,pěkná...a cena na prodej by byla nějakých 160 000Kč.Vedle ale stála Fobie HTP s klimou,tak se vzala ta
Já vim, že je velký problém vybrat v ČR slušný auto, ale jestli si někdo myslí, že jinde (v zahraničí - Rakousko, Německo) je to snad výrazně lepší, tak fakt neví "o co go".
Ten kdo v tom aspoň trochu chodí, tak ví že "venku" je to taky boj a najdou se tam "vyje...ky" jako u nás. Kolikrát jsme se s kolegou vrátili s prázdnou, protože tam prostě nebylo nic slušnýho co by šlo vzít. Kdo v tom aspoň trochu chodí, tak mi dá určitě zapravdu.
Ten kdo v tom aspoň trochu chodí, tak ví že "venku" je to taky boj a najdou se tam "vyje...ky" jako u nás. Kolikrát jsme se s kolegou vrátili s prázdnou, protože tam prostě nebylo nic slušnýho co by šlo vzít. Kdo v tom aspoň trochu chodí, tak mi dá určitě zapravdu.
Zalezi, kdy to kupoval...dneska se rv.2002 ve vybave elegance prodavaj SKORO za polovicni cenu, nez pise (nevim jak se sport packetem)...a za druhou polovinu z toho udelas karu mozna jeste lepsi, nez je samo OPC
Ja teda osobne bych 235k za 7 let starou zafiru nedal, i kdyby byla ve stavu jako z vyrobni linky...
...je to jen nazor, prosim nekamenovat
Ja teda osobne bych 235k za 7 let starou zafiru nedal, i kdyby byla ve stavu jako z vyrobni linky...
...je to jen nazor, prosim nekamenovat
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
Češi by měli být rádi,že se sem vozí auta,které se tady vyčistí,naleští,nalakují když je třeba,všechno se dá do pořádku...V Německu z toho chlap po 5letech vystoupí a hodí to protiúčtem za nové auta...Jak z toho ten chlap vystoupil,tak takové to je.Je sice pravda,že to třeba jezdilo na autorizovaný servis,ale tam to nevyčistí,nenaleští,nenalakují př.bouchlý nárazník apd...Přeju Vám,zajeďte se podívat za hranice a hledejte...nakonec koupíte ještě dražší auto,než by jste koupili tady...a to kdoví jestli,protože jsem minulý týden jezdíl 2dny po Vídni,Grazu + Internet a nebyl jsem schopný najít normální auto a to jsem nehledal určitý model...Kecy,že v Německu je aut jak sračky jsou pi*oviny,to si říkejte s Frantou u piva!Kdo se nebyl podívat,nepochopí...ale takové kecy mě už doopravdy serou!
Kluci ale Kotengu nepíše kdy tu zafiru za tolik kupoval! Třeba před rokem,dvěma,třemi... Já jsem kdysi odtahovkou do Švýcarska pro auta jezdil a budu pořád tvrdit že to byli nejhezčí auta. Výbavou,stavem,prostě radost tam jezdit. Pokud to auto koupil třeba před rokem a půl,tak bych řekl že koupil dobře. A NAVÍC TY KILOMETRY 75 TISÍC.
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 01 čer 2009, 20:17, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA
Tady ani nejde o cenu za jakou to koupil, to je každýho věc jesli to za auto dá. Jde spíš o tu konkrétní větu cituji: "Rozhodně bych ji nekupoval v žádném autobazaru zde v ČR ( stav, kilometry, nehorázná cena ), lepší je fakt zajet do Němec". Prostě je podle mě naprosto mimo mísu.
Je fakt,že i já někdy žasnu jaké doslova mRdKy se sem do republiky tahají. A z těch mRdek po vyleštění a vyčištění jsou na bazarech hezké auta. Ale jen na oko. Tím se nechci nikoho dotknout ale myslím si,že jen málo obchodníků s auty nemá ve skříni toho kostlivce který ho straší. Jo hold asi jako ta prodavačka s Dědictví "to se prodá..."
ASTRA LA VISTA
Porovnaj si podvozok u auta SK/CZ a dovezeneho z DE/CH/A.
Uz len to hovori same za seba
Uz len to hovori same za seba
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
Chlapi/dámy, máte někdo zkušenost s Brněnským autobazarem TOMICA-CAR ? Ptám se proto, že jsme v jejich nabídce objevili pěknou Zafirku
Kdysi jsme našli velmi pěknou Zafiru v jednom Pardubickém autobazaru, ale po získaných informací o nepříjemnostech autobazaru z toho sešlo
Bohužel po usilovném hledání jsem nenašel přímo téma na zkušenosti s autobazary, ač mám tušení že zde někde je
Kdysi jsme našli velmi pěknou Zafiru v jednom Pardubickém autobazaru, ale po získaných informací o nepříjemnostech autobazaru z toho sešlo
Bohužel po usilovném hledání jsem nenašel přímo téma na zkušenosti s autobazary, ač mám tušení že zde někde je
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
je to někde, dokonce sem někam ten odkaz dával MAX-CZ, ale nebylo tam toho ještě moc napsané, snad jenom o těch velkých autobazarech
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: