Frydex - Astrina 1,7 DTi - poslední foto str. 40
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Frydex - Astrina 1,7 DTi
Najs, nahod naky video jak to zvuci
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Na videu zvučení nepoznáš.... mám jen z mobilu, ale hodím.. no..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Vyzerá to super skvelý nápad aký tam máš zosik a subwoofer?
Opel Astra G 1.6 8V X16SZR OPC Line
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
http://www.aquapumps.sk/
Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
http://www.aquapumps.sk/
Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...
-
- Kontaktovat uživatele:
Zesík je nějaký polský výrobek, asi nic moc... koupil jsem ho za 9 stovek myslím a basák je používaný za 3 stovky od Štrády značky Stealth.... je ovšem pro uzavřenou ozvučnici, takže tam půjde časem jiný (jak naspořím lowáčky) pro otevřenou montáž, snad Pioneer...
Moje Astrina 1,7DTi
Teda Fryde... Sice nejsem velikým zastáncem audio-hifi u 3DV/5DV astry, ale ten styl s blinkry je bezvadný
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Video k repru tady... http://www.youtube.com/watch?v=HxGIidBXblY blbá kvalita ale...
Moje Astrina 1,7DTi
No Frydexi Ta hudba mě moc nebere protože to nemám moc v autě rád když to duní ale to zpracování máš výborné. Co máš ale úplně vychytané je čeština v displeji a ty hlášky. No to je opravdu šílené...
ASTRA LA VISTA
jak pise cobein ta cestina a ty hlasky to je uplne nejvic noo
Frýďo ta vestavba - Smekám. Konečně po dlouhý době vydím vestavbu aniž by to zničilo celej kufr. Fakt výborná práce. Ještě to udělej z MDF a ne dřevotřísky, odhlučnění trošku lepším materiálem a budu fakt slintat a domlouvat si s tebou melouch. Už se moc těším, až to u Joela uvidím naživo.
END
Máš to fakt moc hezky udělaný, místo v kufru si zanechal a ta kvalita zpracování je fakt povedená.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
-
- Kontaktovat uživatele:
Trdlo: No uvažoval jsem o MDF, ale ta by byla asi taky držšší, navíc to co tam prozatím mám za basák není bůh ví co a já jsem to tam chtěl, jen ať to trochu zvýrazní basy, takže to nebudu hnát do extrémů. Každopádně nad potahovým materiálem jsem uvažoval dlouho, ale nevím co by se tam tak hodilo, aby to trochu vypadalo a navíc toho bylo dost, v jednom kuse. No však můžem o tom u JoeLa pokecat. Jediné co mě ještě trochu štve, je ta malinko utopená mřížka. Původně byla dělaná do origo podlahy, proto je malinko nižšší, měla by být zároveň s podlahou.
Jinak chlapi díky všem za reakce...
Jinak chlapi díky všem za reakce...
Moje Astrina 1,7DTi
no tak at máš zase nad čim přemejšlet
Tve tak ted si nasadil brouka do hlavy me ! Uplne jednoducha vec, na cnc vyjedes, natahnes kablik, vypinac a uplne luxusni vec je hotova, sakra.. ja tohle forum tak nesnasim Akorat premejslim kam by se to dalo dat jinam nez do kufru, chtelo by to nejaky misto kde by to bylo vic videt.. akorat bych byl mozna pro nejakej napis nez znak oplu... ( cekam kdo prvni napise vauxhall )
-
- Kontaktovat uživatele:
tyjo yanek to je pekne
Skuti píše:Chtělo by to nápis Vauxhall