Palivový filtr - kdepak je a nějaká zelená kapalina
Palivový filtr - kdepak je a nějaká zelená kapalina
Ahoj klubáci,
dneska jsem laboroval na mé Astřičce (moc se omlouvám, že jsem ještě neudělal fotky, ale chci to prvně umýt a pak se pochlubím - ale není to nic extra). Vrátim se k dnešku. Konečně jsem vyměnil rezatej výfuk (ten se mi pak rozpadl skoro v ruce ) a namontoval novy. Akorát se zkurvil jeden závit, tak tam budu muset dat jiny sroub s matkou Také jsem vyměnil olej... ten byl ale hnusně černej a palivovy filtr ne a ne dolu, bohužel jsem na to skoro vypotil krev, ale ve finale sel ven. nalil novy olej a hura to projet - jednou mi to hnusne chciplo (na kruhaci ), ale jinak zatim v pohode.
Na co se chci ale zeptat. Rad bych take vymenil palivovy filtr, ale nemohl jsem ho pod autem nikde najit. Můžete někdo poradit - Astra G r.v.2000 Z16XE 1.6 16V? Díky
Druhý dotaz je ten, že když jsem měnil olejový filtr, tak jsem si všiml hodne podobné věcičky jako je palivovy filtr, ktery jsem koupil. Orientace - nalevo od řidiče, skoro u kola. Je možné že je to on? Nejvic me ale zarazi to, proc zespoda této "vecicky" byl takovy zeleny sajrajt...
Muzete mi tu nekdo poradit? Jinak pro plzenaky mam dobrou radu - u kurtu je skvela rampa a skvele myti za super penize...
dneska jsem laboroval na mé Astřičce (moc se omlouvám, že jsem ještě neudělal fotky, ale chci to prvně umýt a pak se pochlubím - ale není to nic extra). Vrátim se k dnešku. Konečně jsem vyměnil rezatej výfuk (ten se mi pak rozpadl skoro v ruce ) a namontoval novy. Akorát se zkurvil jeden závit, tak tam budu muset dat jiny sroub s matkou Také jsem vyměnil olej... ten byl ale hnusně černej a palivovy filtr ne a ne dolu, bohužel jsem na to skoro vypotil krev, ale ve finale sel ven. nalil novy olej a hura to projet - jednou mi to hnusne chciplo (na kruhaci ), ale jinak zatim v pohode.
Na co se chci ale zeptat. Rad bych take vymenil palivovy filtr, ale nemohl jsem ho pod autem nikde najit. Můžete někdo poradit - Astra G r.v.2000 Z16XE 1.6 16V? Díky
Druhý dotaz je ten, že když jsem měnil olejový filtr, tak jsem si všiml hodne podobné věcičky jako je palivovy filtr, ktery jsem koupil. Orientace - nalevo od řidiče, skoro u kola. Je možné že je to on? Nejvic me ale zarazi to, proc zespoda této "vecicky" byl takovy zeleny sajrajt...
Muzete mi tu nekdo poradit? Jinak pro plzenaky mam dobrou radu - u kurtu je skvela rampa a skvele myti za super penize...
- Reklama
Re: Palivový filtr - kdepak je a nějaká zelená kapalina
Myslim ze je palivovej filtr je u nadrze resp nekde nad zadnim kolem jak je nadrz...
Pokud se nepletu
Pokud se nepletu
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Palivový filtr je zespodu auta na potrubí kousek před nádrží. Nepřehlédnutelný.
END
Na straně řidiče před zadním kolem
Ahoj, tak filtr nalezen a vyměněn
trápí mě ta zelená tekutina, poradíte mi někdo - vyfotil jsem to, když jsem stál pod autem.
trápí mě ta zelená tekutina, poradíte mi někdo - vyfotil jsem to, když jsem stál pod autem.
opravdu nevite nekdo co to je zac?
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Je to sušič pro klima.Asi ti pouští v připojení/ta zelenina je fluorescent-pro hledání úniku pomocí UVlampy/.Máš problém s únikek chladícího media v tomto spojení.
madalv píše:"...když jsem stál pod autem..."
Každopádně přeju ať tu klimu dáš v klidu a za levno do pořádku, bez klimy je to v létě za trest
-
- Kontaktovat uživatele:
chcem sa spytat co to je u motoru za filter od okna vtych priesoroch jak som vyznacil na 1.7TD
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jestli myslíš to bílé, tak to není filtr, ale nádržka na brdovou kapalinu
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Kontaktovat uživatele:
nie vedla toho bieleho som to asi blbo naznacil ,je toto
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
to vypadá na palivovej
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
-