Spotreba dyzlu 1.7, 2.0, 2.2
- Reklama
rychlost 1,7DTi
Chlapi ja som písal o rýchlosti čo mi ukazoval tachometer.Inak s tou tehlou na plyne mi to ukáže 180 km/h / na tachometri/. Inak ja osobne rátam
s optimistickou chybou nejakých 10%,takže reálne maximum cca 160km/h.
/Odkaz pre borcov čo im dá ASTRA 1,4 aj cez 200 km/h - ja som mal Škodu 105L a tá dala tachometricky 190km/h,len mi bolo divné,že aj v "190" ma väčšina áut predbehla. Po oprave tachometra to dalo aj 120 km/h/.
s optimistickou chybou nejakých 10%,takže reálne maximum cca 160km/h.
/Odkaz pre borcov čo im dá ASTRA 1,4 aj cez 200 km/h - ja som mal Škodu 105L a tá dala tachometricky 190km/h,len mi bolo divné,že aj v "190" ma väčšina áut predbehla. Po oprave tachometra to dalo aj 120 km/h/.
ešte raz spotreba
Udaje o rýchlosti v mojom príspevku nemusia byť úplne kóšer,kvôli chybe tachometra,ale kilometre som kontroloval aj podľa autoroute na www.michelin.com a naftu som čapoval až po vrch,takže údaje o spotrebe sú správne. Kvôli spotrebe a poistke som to auto aj kupoval.
No aj ja sa pripojim, bol som v sobotu v Liberci, tam aj s5 845km a kontrolka akurát na mňa blikla. Čiže spotreba okolo 5.2. Som spokojný, ikeď na vaších cestách je to teraz hrozné, každý ide 45 v dedine. Fakt hrozné. Len dúfam že aj u nás nezavedú bodový systém.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to je hoodne slusny na automat, prestoze mas dyzla. Nahod mi sem udaje z technicaku, mesto mimo mesto komb?Sršeň píše:No aj ja sa pripojim, bol som v sobotu v Liberci, tam aj s5 845km a kontrolka akurát na mňa blikla. Čiže spotreba okolo 5.2. Som spokojný, ikeď na vaších cestách je to teraz hrozné, každý ide 45 v dedine. Fakt hrozné. Len dúfam že aj u nás nezavedú bodový systém.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Srandičky? Nato radšej ani nepomyslím. Ale určite nie, myslím že by to bolo vidieť a mal som to na dôkladnej prehliadke a všetko bolo OK, akurát ešte musím vymeniť ložiská na predných tlmičoch. Možno to bol len naozaj zlý preklad. Veď automat má málo Oplíkov.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem si konecne spocital spotrebu... vychazi me ve meste neco okolo 7 litru...kdyz vezmu v potas ze jsem jezdil jako prase a auticko vubec nesetril ajeste stakovyma gumama...tak je to celkem v poho...doufal jsem ze se vejdu do osmi a to se i ukazalo..tak jsem spokojeny...po ceste do chorvatska jeste zkusim kolik si papne mimo mesto..
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
No to nevím, to ten v té octavii u toho musel svačit nebo číst noviny ne ? I já se svou 1.9TDI čiplou na 100kw ze 77kW bych Tě musel na pár kilometrech ztratit v zrcátku.AstraDTI píše:Na posledni nadrz mi vysla spotreba 6.1l/100km. Je tam nejaky jezdeni Praha a okoli, cesta na sraz u Plzne a do Chrudimi. Vcetne dynamictejsich pasazi a nekolikakilometroveho nerozhodneho souboje s Ochcafkou II 2.0TDI
Poslední spotřeba u naší Astry je 5,5l/100km a bylo to měřeno na horách .... Od začátku jsme se nad 5,5 l nedostali
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Hosi, hosi jako maly Vy jiste brzy budete muset chodit peskyrostama píše:No to nevím, to ten v té octavii u toho musel svačit nebo číst noviny ne ? I já se svou 1.9TDI čiplou na 100kw ze 77kW bych Tě musel na pár kilometrech ztratit v zrcátku.AstraDTI píše:Na posledni nadrz mi vysla spotreba 6.1l/100km. Je tam nejaky jezdeni Praha a okoli, cesta na sraz u Plzne a do Chrudimi. Vcetne dynamictejsich pasazi a nekolikakilometroveho nerozhodneho souboje s Ochcafkou II 2.0TDI
Covece asi nevis o cem mluvis. Jinak si tvoji reakci opravdu nedokazu vysvetlit. Nevis kolik koni mam pod kapotou a machrujes ... Pro informaci precipovana 77kW je slabsi a 103kW verze ma opravdu jen par koniku navrch pri vyssi hmotnosti.rostama píše:No to nevím, to ten v té octavii u toho musel svačit nebo číst noviny ne ? I já se svou 1.9TDI čiplou na 100kw ze 77kW bych Tě musel na pár kilometrech ztratit v zrcátku.AstraDTI píše:Na posledni nadrz mi vysla spotreba 6.1l/100km. Je tam nejaky jezdeni Praha a okoli, cesta na sraz u Plzne a do Chrudimi. Vcetne dynamictejsich pasazi a nekolikakilometroveho nerozhodneho souboje s Ochcafkou II 2.0TDI
Jinak moje bodovy konto bylo zatim ohrozeno jen pri ceste na sraz kdyz jsem se snazil stacit Lukymu