Vrzání oken
Re: Vrzání oken
Červená Indulona jen na ty gumové lištičky u okna. Lehce máznout jakoby zevnitř. U Fábie mi to pomohlo. Pokud to ale vrže jinde, tak Indulona nepomůže. Červená indulona je normální indulona, ne? Já jinou neznám . Ale jo, kecám, asi je jedno jakou, jen ta červená není tak brutálně mastná a lépe se vsakuje.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
Verím tomu že to nebude ani tou vnútornou semišovou lištou. Ja som mal dole obe a nič z toho... vrzgalo ďalej, tam nebude pes zakopaný
By me ale pak zajimalo co by to teda mohlo delat jinyho? V tech dverich je asi skovanej skritek, pze tam uz nemuze bejt kde by to jinde mohl vzrat
No neviem teda, ale ty by si to mal lepšie vidieť ako ja, pretože si mal dole aj tepacir, nie ?? Ja som mal dole len tie dve lišty, nič viac.
Tak dneska jsem pokrocil ve vyzkumu o krok dal. Vzal jsem jarovou vodu a tu VNITRNI SEMISOVOU "gumu" nebo koberec nebo co to vlastne je sem napustil jarovou vodou a ejhle je po vrzani... a to na to prazilo jako .. hodne a predtim to vrzalo .. takze tentokrat uz su asi na spravny ceste. Vojta mel asi pravdu, koupit novou tu novou listu a je vystarano
jj ta jarová voda funguje zarobil som to normalne do misky a špongiou na riad som napustil tú plstennú vložku a bez "vrzání"
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tež mi to vrže, ale asi to bude něco jiného. Když to vrře více, je i vidět, že okno se stahuje pomalu. Kolikrát se i zastaví, jak se sekne...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Mě vršou jen za horka,zkoušel jsem ty gumy se semišem cáknout silokon.olejíčkem a krom mastných oken při stahování,tak nic.Pak oživovákem na gumy a taky nic.Pokud namočím a je horko,tak pohoda,ale jak uschnou,vrzot!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Strada: to mas presne to samy co ja. Ja ve stredu jedu zatmavovat okna tak doufam, ze tim, ze tam bude jinej povrch tak to prestane a kdyz ne tak jedu do oplu a koupim si novy ty semisovy listy....
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Já mám 3dv a dělaj mi to tedy jen 2okna,dělali to jek před,tak po nalepení folií.Ale okno stahuje a vytahuje stále stejně dobře.Tak dej echo,až je kdyžtak vyměníš,zda to přestalo,pokud ano,tak asi taky půjdu do new gum.
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Jediny co nesmis je predni okno, jinak zadni okna a zadni okno si muzes dat kolik chces... a na predni okna musis mit 75% ( nebo 70% ted nevim ) propustnost, ale ja budu mit vsude 20% propustnost i atestama ale psst
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
To budeš mít sice hezký,ale i s atestem tě můžou pěkně oškubat strážci zákona a na technickej,či v zahraničí!Asi jsi se nedoslech,že maj někteří,ted nevím jak se to jmenuje,ale je to meřidlo propustnosti světla a pokud nesplníš procenta dle zákona,tak to odse..š ty a ten kdo ti to lepil!A nedej bože,abys měl nehodu a byla to tvoje vina(nedání přednosti atd)-ti seberou i rodnej list a pojištovna ti ukážě a budeš cvakat ze svého škody!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda