Tak ja se zase vratim k puvodnimu tematu, mam moznost u kamose si pucit ten sprej s hadickou a zadara vycistit, tak dik za navod, udelam to jak je popsano a uvidime, jak casto by se to melo cistit? staci 1x rocne?
Gabrihell píše:Tiež som si kúpil čistič klimatizácie (od Wurthu), ale neviem kam ho mám nastriekať. Iba do ventilačného systému? Nemáte náhodou nejaké foto?
Tiez som si kupil nieco podobne od Diavie, ale este som to neaplikoval. A priznam sa, zatiel ani netusim, kde na Astre je ten odtokovy kanalik na kondenzat...
Ahoj, byl jsem asi před měsícem na dofouknutí klimy a zrovna mi na výměník klimatizace nastříkal nějakej ten čistící sprej. Když jedu s klimou tak je to v pohodě, ale jakmile ji vypnu tak cejtim zápach jak před tou desinfekcí, nevěděl by jste někdo proč?
To je normální, mě to dělá taky , ale jen par minut, pak je to pryč.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015 http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Gabrihell píše:Tiež som si kúpil čistič klimatizácie (od Wurthu), ale neviem kam ho mám nastriekať. Iba do ventilačného systému? Nemáte náhodou nejaké foto?
Tiez som si kupil nieco podobne od Diavie, ale este som to neaplikoval. A priznam sa, zatiel ani netusim, kde na Astre je ten odtokovy kanalik na kondenzat...
No mňa by to tiež zaujímalo. Nevie niekto poradiť?
taky by mě to docela zajímalo kam se to aplikuje. Jestli jenom do té odtokové hadice nebo i někam jinam. Co jsem se díval tak buď jsou ty přípravky ve formě pěny nebo jako sprej. V servisu za to chcou 800 s prací a DPH. Takhle by bylo pěťo na něco jinýho
Chlapi, klimu jsem dezinfikoval sprejem Airco fresh od Wynn s, pokud klima bezi, tak je to o.k, nic nepachne, ale jakmile ji vypnu tak po chvilce se zacne linout zapach!!! Cim to?
arnie píše:Chlapi, klimu jsem dezinfikoval sprejem Airco fresh od Wynn s, pokud klima bezi, tak je to o.k, nic nepachne, ale jakmile ji vypnu tak po chvilce se zacne linout zapach!!! Cim to?
zkondenzovaná vlhkost, bohužel po vypnutí klímy je chvíli cítit, asi konstrukční chyba našich milášků.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Jeste jeden dotaz, kdyz provadim tu dezinfekce sprejem je treba mit pri tom zapnutou vnitrni cirkulaci vzduchu? Nebo staci mit pustene jen fukáry a naprat to do vydechu? Ptam se jelikoz se mi zasekavala klapka vnitrni cirkulace, tudiz mi nefunguje!!!!