Vrzání oken
Re: Vrzání oken
Mal som rovnaký problém. Vyriešené za cca 15 min. Daj si dole okno. Povyťahuj tie tesniace gumy. A nejakou predlženou striekačkou (alebo nejakým podobným vynálezom ) kvapni trošku silikonu na tú kolajničku po ktorej to okno vlastne chodí. Pár krát prejdi oknom hore dole a malo by to byť spravené
- Reklama
Jestli to pomuze tak ti dam snad pusu Az se vyhrabu z postele tak jdu na to ...
Dělal jsem to (ne ale na Astře) červenou indulonou. Lehce pomazat gumy a byl klid. Hlavně tam nesmíš dát vrstvu, abys neměl upatlaný okna . Mluvím o drhnutí o gumu .
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Myslíš drhnutie o tie tesniace gumy ?? To som si myslel aj ja... dal som ich obe dole, vyskúšal som okno hore dole a zistil som že to tým nie je Bolo to tou kolajničkou
Takze sice tvoje rada nepomohla, akorat od toho ted mam mastny okna od WDcka, ale to bude ok
Ale sr*lo me to az tak, ze sem oddelal tapecy a mrknul jak to tam vypada
a zjistil jsem, ze tam jsou takovy "ucka" proti sobe a tak tem sem dal poradne nazrat WDcka a vazeliny
Vicemene to prestalo, obcas si to vrzne, ale oproti tomu co to delalo je tohle ZLATY. Mozna se to jeste casem roztece a bude to uplne ok
Kdyz uz jsem byl v tom tak sem zalepil jeste odchlipnutou gumu u predniho okna
Ted jeste vyresit vrzajici palubovku, ale to az zejtra, nemam doma tak malej imbus na radio...
Ale sr*lo me to az tak, ze sem oddelal tapecy a mrknul jak to tam vypada
a zjistil jsem, ze tam jsou takovy "ucka" proti sobe a tak tem sem dal poradne nazrat WDcka a vazeliny
Vicemene to prestalo, obcas si to vrzne, ale oproti tomu co to delalo je tohle ZLATY. Mozna se to jeste casem roztece a bude to uplne ok
Kdyz uz jsem byl v tom tak sem zalepil jeste odchlipnutou gumu u predniho okna
Ted jeste vyresit vrzajici palubovku, ale to az zejtra, nemam doma tak malej imbus na radio...
zEjn: Malo by sa ti to ešte zlepšiť po čase, keď sa to poriadne všade premaže Mne pomohlo to čo som ti pisal.
Ozaj tu gumu potrebujem aj ja prilepiť, čím si to lepil ?? Na to sklo nechce hocičo chytiť
Ozaj tu gumu potrebujem aj ja prilepiť, čím si to lepil ?? Na to sklo nechce hocičo chytiť
Normalne silikonem, ty spalicky tam furt mam, vecer ti reknu jestli to drzi...radsi to necham poradne zaschnout..
Takze planej poplach, mozna to trosku pomohlo, ale jak na to ted zacalo prazit tak vrzu zas o 106 dal...
Vojta: vis jiste, ze pokud sem promazal ty kolejnice, ze ta lista pomuze? jestli jo tak jedu hned zejtra do oplu pro ne a je me jedno kolik budou stat, uz se toho chcu zbavit..
Apik: co je to za tu cervenou indulonu ? neco spesl nebo staci kdyz tam dam normalni ?
- zkousel sem oddelat i tu gumu zvenku a o tu nedela, vrzalo to i bez ni...
Vojta: vis jiste, ze pokud sem promazal ty kolejnice, ze ta lista pomuze? jestli jo tak jedu hned zejtra do oplu pro ne a je me jedno kolik budou stat, uz se toho chcu zbavit..
Apik: co je to za tu cervenou indulonu ? neco spesl nebo staci kdyz tam dam normalni ?
- zkousel sem oddelat i tu gumu zvenku a o tu nedela, vrzalo to i bez ni...
Ok, tak je dobre keď si to tak skúšal a tú lištu alebo ako sa to volá, po ktorej to chodí si skúšal namazať ? Taka biela tušim bola, ale neni som si istý...
Ted jdu na to, strycek gugl me nasel, ze cervena indulona je http://www.3psluzivam.sk/hygiena/ochran ... -5370.html takze uplne normalni indulona takze jdu na to a doufam, ze do konce roku nebudu umejvat indulonu z oken Jinak ta lista je cerna takova semisova...
- tak su asi tukan, ale me nepomohla ani indulona...doufam, ze sem prijde vojta, rekne me, ze je to tema listama, zejtra je koupim, vymenim a bude to ok...
- tak su asi tukan, ale me nepomohla ani indulona...doufam, ze sem prijde vojta, rekne me, ze je to tema listama, zejtra je koupim, vymenim a bude to ok...
Nebude to tými lištami veď si ich mal dole, či nie ?? Dúfam že myslíme tie isté
Oddelaval jsem venkovni, pokud sem to dobre pochopil tak Vojta myslel ty vnitrni "semisovy". Jeste me napadlo zkusit na ten semis nalepit takovou tu papirovou pasku a kdyz to prestane tak je to jasny, jinak uz nevim co jinyho by to mohlo delat...